InuYasha vagy Naruto?
Tisztelt animefanok :D
Ha nektek választanotok kéne, akkor mik lennétek?
1. Egy erős szellem (mint az InuYasha sorozatban, akár a tessaiga is a tietek lehetne, vagy más fegyverek)
2.Egy erős ninja (mint a Naruto-ba)
A másik, szerintetek melyik a valóságosabb, az InuYasha, vagy a Naruto? Szerintem a Naruto valóságosabb, de kíváncsi vagyok a ti válaszaitokra.
Idősebb generáció :D így Inuyasha :D
Áh emlékszem még csütörtökönként bezsongva néztem a netet hogy a kedves japánok lefordították-e már az aznapi mangát angolra. Meg amikor megjelent az utolsó rész... :'(
Am Naruto se tűnik rossznak, de én azt már nem néztem annyira... majd egyszer!
Nekem is az InuYasha a kedvenc animém. Végig néztem a sorozatot, a Final Act-at is, meg a 4 filmet is. :D
Az más, hogy szerintem a Naruto valóságosabb, bár igazából vannak abba hihetetlenebb dolgok is mint az InuYashába, a másik, hogy az InuYasha a középkorban játszódik, így valamilyen szinten szerintem hihetőbb mint a Naruto, mert az a jelenbe játszódik. Már nem tudom eldönteni melyik a valóságosabb.
Am köszi a kommenteket! *.* :)
Amugy olyan hogy tai-jutsu télleg volt csak azért tudom mert judoból öv vizsgába benne volt hogy Jigoro Kano ebböl fejlesztette ki a judot.:D
12/L
INUYASHA INUYASHA INUYASHA INUYASHA!!!!!!
EGYSZERUEN IMADOM! A LEGJOBB ANIME AMIT VALAHA IS KESZITETTEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!