Center shock rágóra emlékszik valaki?
Régen - úgy 8-10 éve - lehetett kapni ilyen rágót, de egy ismerősöm sem emlékszik rá, és néha már-már az az érzésem, hogy csak álmodtam az egészet :)
A rágó zöldalmás volt, ha jól emlékszem és kívül egy borzalmasn savanyú réteg volt, mintha citrompótlót nyalogatnál, legbelül meg folyékony édes szirup szerűség...
Rengeteget ettünk és nagyon hiányzik... tudtok róla valamit, lehet-e kapni valahol, vagy közületek sem emlékszik senki? :)
Huu a Center Shock... de 2 izesitesben volt, nem?
A kolas rago is nagyon jo volt, amit tubusbol lehetett nyomni ennek a tubusosnak is volt meg egy tutti-frutti valtozata is,Apukam `Barbie izunek` nevezte! De a lejobb a gorogdinnyes volt, a nevere nem emlekszem, de piros, ezust zold csomagolasa volt es `laprago` volt, arra emlekszik vki???
24L
Tegnapi utolsónak: Ha megnézted nevét szóljál, kíváncsi vagyok :)
16:21: A görögdinnyés nem rémlik, de a tubusos igen :)
Már többiek is mondták, hogy nem csak zöld almás volt, úgyhogy valószínű volt több ízben is, csak mi ettünk mindig zöldet :)
Egyébként egy korosztály vagyunk (én is 24L), úgyhogy biztos együtt éltük a "rágózós" időszakunkat :D
EL nem hsiezd!
Tesóm vet a múltkor egy egész dobozzal, és nagyon finom! Sajna nem tudom hogy honnan van :(
Köszi a tegnapiaknak is!
Főként a rendelőset!
Közben - úgy egy hónapja - a mellettünk lévő kisboltban el kezdték árulni! :) ... Pontosabban egy nagyon-nagyon eldugott kis sarokban van, (egy soha nem működő pénztár mögött :D:D) szóval lehet, hogy végig ott volt, csak nem láttam... viszont zöldalmás nincs és az az igazi :( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!