Center shock rágóra emlékszik valaki?
Régen - úgy 8-10 éve - lehetett kapni ilyen rágót, de egy ismerősöm sem emlékszik rá, és néha már-már az az érzésem, hogy csak álmodtam az egészet :)
A rágó zöldalmás volt, ha jól emlékszem és kívül egy borzalmasn savanyú réteg volt, mintha citrompótlót nyalogatnál, legbelül meg folyékony édes szirup szerűség...
Rengeteget ettünk és nagyon hiányzik... tudtok róla valamit, lehet-e kapni valahol, vagy közületek sem emlékszik senki? :)
A nevére pontosan nem emlékszek, de ha jól tudom, akkor valami más neve volt. Mi kb. 4 éve vettünk ilyen rágókat.
Kívül borzasztóan savanyú volt, de belül egy finom, édes szirup volt benne, ahogy mondtad! Mindenki rá volt kattanva, de szerintem már senki sem emlékszik rá. :( És sehol sem láttam többet ilyen rágót, pedig tényleg elég jó volt. :)
14/F
Ui.: Talán azért volt más a neve, mert Romániában élek...és ha jól emlékszek, tényleg kb. 4 éve vehettem ilyen rágót. :) Utoljára...:(
Ahogy elolvastam a kérdést, már folyt a nyálam :D
Imádtam én is,olyan jó savanyú volt :)
Nnna rákerestem google-n (tudom előbb is megtehettem volna, de eddig nem találtam), és hosszas keresgélés után találtam... Németországban lehet kapni :) Nna hát ezért nem megyek ki :)
18:44-es: Amire Te gondolsz milyen alakú volt? Mert most találtam a Center Shock mellett egy gömb alakú utánzatát, fini boom névvel... de amúgy ha jól látom ugyanaz, csak golyó alakú (center shock lekerekített téglaszerű volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!