Mi a teendő ilyenkor? (nem érek oda időben-tárgyalás)?
Idézést kaptam a 350Km-re való bíróságra és sajnos egy gondom van: közvetlen vonat nem megy (2csatlakozás van , egyszer busz egyszer meg vonat,de a vonat nem várja be a buszt ha késik...)
délelőtt 10-re kell mennem,ha minden simán megy akkor 9:35-re van benn!
de viszont érdeklődtem ismerősöktől,rokonoktól és mindenki azt mondta: a vonat biztos hogy késik,főleg mivel megkezdődik a hétvége (péntek) és a busz is szokott késni,akkor pedig lekésem a másik vonat csatlakozást! A másik pedig hogy tájékozódni sem tudok!
Mi ilyenkor a teendő? nem lehet valahogy elintézni hogy ne keljen utaznom (hisz ha elmegyek és lekésem az egyik csatlakozást akkor potyára ment el az időm/pénzem)
nem lehet igazolást kérni valahogy valakitől hogy ne keljen elmennem úgy hogy ne is büntessenek meg mert nem voltam ott?!
Valamennyi térítést kérhetsz, az idézés szövegében megtalálod, hogyan. Egyébként:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!