Mit lehet tenni álmok ellen?
Ha kávézol kevesebbet fogyassz belőle pláne délután 4után már egyáltalán nem. Vegyél v.milyen nyugtató teakeveréket(drogéria, herbária) Ha súlyos lelki problémáid vannak lehet, hogy pszichológushoz kellene fordulnod. (Egyébként engem is megviselnek néha az álmaim)
Jah és délután a fekete illetve a zöld teát is mellőzd, mert abban is van koffein bőven.
Kávézni csak felkelés után szoktam.
Járok pszichológushoz, de ezt még sosem említettem. Majd mondom, ha legközelebb megyek, de igazából nem hinném, hogy tud segíteni.
Milyen házi praktikák vannak? Például hallottam olyat, hogy ne együnk zsírosat lefekvés előtt... Meg ilyenek.
Köszönöm a választ. :-) Felpontoztalak. :-)
Megpróbálkozom a tejjel, és igyekszem magam visszaszoktatni "nappali-módba", de ez nem megy egyik napról a másikra.
A fűvel csak az a baj, hogy lehet, hogy jól aludnék tőle, és jól is érezném magam, de igen labilis lelki állapotban vagyok, ezért talán nem lenne jó ötlet... :-)
Ha valaki tud még valami okosat, az írjon, és megpróbálom az eddigi tanácsokat is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!