Melyik dalt énekeljem az énektanárnak, amivel "bevágódhatnék nála"? (Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
A múltkor volt egy énekmeghallgatás és bejutottam a jobbak közé. Lesz 2 hét múlva még egy és tippeket szeretnék kérni mit énekeljek. A jó dal azért lenne fontos, mert a 3-4 legjobbal az énektanár egyesével fog foglalkozni és fellépésekre viszi őket. Szóval azt kérném, hogy írjatok angol, és magyar dalokat, amik tetszenének egy énektanárnak.2011. szept. 10. 12:57
1/10 anonim válasza:
FLUO sexi tanár néni ;) ezzel tuti siekred lesz
3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces :D
2011. szept. 10. 13:16
5/10 anonim válasza:
A Most múlik pontosan tudom, hogy nagyon fel van kapva, de tényleg szép szám, és mindig jó meghallgatni.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nekem is megfordult a Most múlik pontosan a fejemben, de az valahogy nem az én stílusom. Előző válaszoló-15/L vagyok.
2011. szept. 10. 17:17
7/10 anonim válasza:
Alicia Keys - New York. Ha tényleg jó vagy, ezzel lealázol mindenkit.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a dalt :D
2011. szept. 14. 17:47
9/10 anonim válasza:
Mi lett a döntésed? Hogy sikerült?
10/10 A kérdező kommentje:
Kedves tőled hogy érdeklődsz. Még nem döntöttem el, melyik dalt éneklem, még van egy hetem addig. De olyat is hallottam, hogy az énektanár már lehet eldöntötte kikkel fog külön-külön is foglalkozni, szóval lehet már nem kell énekelnem semmit! :)
2011. szept. 15. 16:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!