Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek az iskolában...

Mit tegyek az iskolában állandóan kibeszélnek a barátaim és másoknak pletykálnak rólam,mit csináljak hogy abba hadják ezt?

Figyelt kérdés
Mindenkinek kibeszélnek engem,de ha ott vagyok velük akkor persze jó pofiznik...ez nekem nagyom rosszul esik mit tegyek?
ma 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Realizáld, hogy ezek nem a "barátaid", és többet ne állj velük szóba.
ma 20:19
 2/3 anonim válasza:
Keress más barátokat, az ilyenek nem igaziak. Nekem szerencsére jó a baráti társaságom, de az osztályunkba is tudnék ilyenre példát mondani. Hidd el találsz jobb barátokat. Nálunk volt olyan aki otthagyta ezt a baráti közösséget, akik csak kibeszélték egymást. Nyitott felénk utána, egyből befogadtuk szó nélkül. Pedig előtte egy szót nem beszéltünk vele. Hidd el te is találsz jobb barátokat, csak ne félj nyitni mások felé.
ma 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:
ezzel nem lehet mit tenni, ilyen a világ
ma 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!