Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A börtönben egy normál ember...

A börtönben egy normál ember hogy boldogul?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok aki nincs szétgyúrva de azért nem is csenevész. Azt is megverik stb? És tényleg jellemző a börtönökre hogy megerőszakolnak valakit?

Lehetőleg olyanok írjanak akik tapasztalták mi van odabent pl börtönőrök, esetleg akit bezártak vagy akár családtagja, közeli barátja.

2011. szept. 9. 18:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
szívd le Bucinak
2012. jún. 17. 21:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem Magyarországon egy normális ember simán túlélhet 1-2 év börtönt. Ha van mit csinálnod akkor megy az idő, bár azért lehet, hogy nem ugyanúgy jönnél ki és itt nem a segglyuktágulást értem, hanem, hogy azért az mégis csak nyomot hagyhat egy emberben, hogy nem mehet le a boltba venni két sört, nem szórakozhat egy jót a haverjaival, meg érhetik fenyegetések bent, verekedésbe is keveredhet, de hogy a kérdésre válaszoljak, szerintem egy normál ember elboldogulhat a börtönbe.
2012. jún. 17. 21:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Eddig nem sokan tudtak normálisan válaszolni de jó látni azért hogy nem csak gyökerek vannak ezen az oldalon.
2012. jún. 17. 21:49
 14/15 anonim válasza:
100%
Ha nem vagy fiatalkorú akkor simán találhatsz normális emberi társaságot ez persze börtöntől függ. Ha tanácsolhatok valamit akkor az, hogy jelentkezz melóra, jelentkezz tanulásra és vigyél be sok könyvet és képezd magad. Nekem is be kell vonulnom 1 hónapon belül de sajnos én fiatalkorú börtönbe kerülök ami sokkal rosszabb elmondások alapján mint a sima. Én beviszek egy csomó jegyzetet, könyvet(angol magyar) aztán majd lesz vmi. Lesznek bent olyan pillanatok amikor szétfogsz esni de akkor csak gondolj arra, hogy fejben kemény vagy és muszáj kijutnod, hogy elérd a céljaidat. Remélem tudtam segíteni.
2014. júl. 7. 14:20
 15/15 anonim válasza:
Normális ember szerintem nincs börtönbe , csak a divizio88 énekesei mert azok jó emberek ! 17 f
2015. jan. 20. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!