Mi volt a legnagyobb szerencse ami ért valaha?
Figyelt kérdés
Nekem például az, hogy ellopták azt a táskát amiben a töri dogáink voltak. Biztos egyes lett volna, szóval örültem :)2009. ápr. 21. 18:37
11/14 anonim válasza:
Hogy boldog vagyok életem szerelmével.
12/14 anonim válasza:
2,5 éves voltam,amikor túráztunk a szüleimmel az erdőben!
Előreszaladtam,ahogy gyerekeknél dukál és egy sziklánál kötöttem ki,alatta kb 100mes mélység.
Egy szerelmespár épp ott enyelgett ez volt a mázlim,mert különben minden szívbaj nélkül belerohantam volna a szakadékba!
13/14 anonim válasza:
Az, hogy egy nyári táborba elmentem. Megismerkedtem olyan emberekkel, akiket addig nem tartottam nagyra, nem is ismertem őket, és megtanítottak, hogyan kell igazán lazának lenni, és visszaszólni másoknak. Valamint ők elfogadnak úgy, ahogy vagyok :) Kár, hogy tavaly ballagtak a suliból :'(
14/14 anonim válasza:
a totálkáros kocsiból kiszálltam a kocsiból 1 karcolással :P használjatok övet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!