Hol van több bunkó, a kérdező vagy a válasz-adok között?
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 01:42
1/7 anonim válasza:
Válaszokból jóval több van, tehát...
2/7 anonim válasza:
A kérdező kérdez mert nem tudja, bizonytalan és épp ezért nem nevezném csöppet sem annak őket, de a válaszadók között sok a poénos!
3/7 anonim válasza:
Én kéremszépen vérbeli bunkó vagyok!
:P
4/7 anonim válasza:
Hát a kérdés nem feltétlen bunkó, de vannak azért olyan kérdezők, leírod a véleményed és elküld az anyádba. :D De szerintem válaszolók közt több van.. bár nem szoktam azért túl sokkal találkozni.
5/7 anonim válasza:
Először Te döntsd el magadról !
6/7 anonim válasza:
A kérdezők válaszolnak is, a válaszolók kérdeznek... az emberek meg ugyanazok... MINDENKI BUNKÓÓ, ROHAD A VILÁG ááááááá .... ::)
7/7 anonim válasza:
Szerintem az a bunkó ,aki a válaszadókat minősítit és így válik bunkóvá aki rohadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!