Miért nem a kérdező dönti el, hogy egy válasz hasznos-e?
Tegnap a kérdező teljes mértékben elfogadta a válaszom, 100%-ban hasznos volt. Később valószínű jött néhány nem hasznos válasz jelölés, idegenektől, mert visszanéztem: "A válasz 50%-ban hasznos." lett a végeredmény. Ennek így van értelme?
Más: ha a lefele újjat nyomom, nem lepontozok, hanem a válasz nem segít nekem, nem hasznos! Ha egy véleménnyel nem értek egyet, nem fogok mást nyomni.
Nem irigység, csak ráérek, látom vannak, akik 90-100%-ban hasznos választ adnak. Garantálom, hogy ők kényes témákhoz, pártkérdésekhez nem mernek hozzászólni és csak egy-két választ adtak eddig. Volt, hogy 26%-on voltam, mert az mszp-s válaszolók nem értettek velem egyet. Szerintem ilyenformán az 50% már nagyon jó arány az oldalon!
Nekem 15 oldalnyi a megválaszolt kérdéseim listája, ez azt jelenti, hogy minimum 350 kérdésre válaszoltam már, de a valós szám több, mivel van, hogy többször is írok egy kérdéshez. Vagyis nem egy-két választ adtam eddig, ahogy te gondolnád. Ne légy előítéletes! :)
Ha valakinek nagyon sok válasza van, akkor egy-egy lepontozástól nem fog változni a százaléka. Természetesen pontozták már le sokszor az én válaszomat is, többnyire szubjektív kérdésekben.
Én leginkább a következő rovatokban fordulok elő:
- egészség, nők egészsége
- gyerekek, terhesség
- szex, párkapcsolatok, fogamzásgátlás
- állatok
Hülyeséget ritkán írok, csak akkor válaszolok, ha úgy érzem, hogy érdemben tudok segíteni.
Hogy miért nem csak a kérdező értékelhet? Mert -sajnos- a kérdező is sokszor arrogáns és lepontozza azt, aki nem azt írja, amit ő hallani szeretne. De a többiek ezt korrigálják, így sokkal objektívebb lesz egy válasz értéke.
Remélem, hasznosnak találod a válaszomat! :-)
Üdv!
ez nagyon jó kérdés...
én is találkoztam már olyan kérdéssel,hogy írtam rá választ és utána írta a kérdező,hogy köszöni szépen,sokat segítettem neki.A válasz 100%-os.Másnap kíváncsiságból megnéztem ki mit írt,és már a nem hasznos válasz volt...
Hát köszi,de miért kell lepontozni másnak,ha a kérdezőnek segítettem vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!