Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valakivel már történt olyan...

Valakivel már történt olyan hogy bepisilt vagy bekakilt az iskolában. ( mit csináltak ha észrevették)?

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 16:02
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
Én szakmunkaskepzobe kakiltam be 16 évesen. Utolsó két órán úgy ulltem
2019. júl. 1. 09:10
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

Én is tesin pukiztam de ugy tettem higy

"Ki volt az?én biztos nem!"

2019. szept. 23. 13:48
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

Egyszer 1öbe mikor fél1es voltam ,valami volt és délbe bementek enni többiek mi meg akik nem ebédesek játszhattunk(ohh a régi szép idők)

És barátnőmmel spongyaboboztunk

Egyszer csak egy olyan óriásit pukiztam hogy te jó Isten

Ebbe a vicces hogy még a felügyelő tanár se figyelt fel rá

Egyszer találkoztam matektanárommal és lehelóztam

2019. szept. 23. 13:52
 14/20 anonim ***** válasza:
40%

Egyszer ö...kétszer 1öben bepisiltem tesin

1.

Egész nap kellett de én nem szeretek a suliban kimenni és az ugrálás segített azt hazuttam ugru-bugri napom van

Tesin is a feladatokat csináltuk és mindent ugrálva

Aztán Ingrid néni rám szólt

"Ha ha ha xy nem kell ugrálni"

Akkor leálltam és az xy azt mondta xy-nek valami víz folyik a lábán!

Aztán mindenkiröhögött én átcser3ltwm

Másik az hogy tesi fele németen énekeltünk megint nagyon kellett és németórán direktesen lehugyoztam a széket és hiába fetrengtem nem tudtam visszatartani,és a szék ugye olyan lett és arra lettek figyelmesek,utána ha tócsát láttak mindig rám néztek

Aztán xy 3.dikban ugyanez tórtént

vele ki akart menni de ez az 5percbe nem engedték és bement neki

Aztán 4esen többen bepisiltek 1őbe

Utána nem is emleteték most nem zavar ha cikáznak

Akko nem cót az de má röhögve irtam le ezt is

2019. szept. 23. 14:01
 15/20 anonim válasza:
59%

Tanév végén történt; mivel homokóra alkatú vagyok feszülős nacit vettem fel egy elég rövid, kivágott croptoppal. Majdnem egy hete nem kakiltam, az alatt amikor kellett, lusta voltam, halogattam stb.

Órán rajzolgattam egy darabig, majd elkezdtem (utolsó 10 percben 😂) jegyzetelni. Egyszer csak azt éreztem, hogy növekedni kezd a nadrágom. Mire felfogtam, hogy mi történt az összes bement. Mintha 3 teniszlabda lett volna a bugyimban!

Gyorsan körbenéztem, hogy nem buktam e le, de a mögöttem ülő hiányzott, s egyesével voltak a padok, így a mellettem lévők se láthatták.

Végül elkunyiztam barátnőm pulcsiját és a menstruációmra fogva a derekamra kötöttem. Kicsengettek, felálltam, erre a tanárnő rámkiabál, hogy üljek vissza. Oké, öt perce magyaráz már, szóltam, hogy szünet van.. Hát nem elmondtam hatszor, hogy egybevonom a két irodalmat?!"

És onnantól még harminc percet ültem nyugton (wcre se enged ki senkit, szinte soha) amikor újabb adag kaki csúszott be.

Amint csöngettek összeszedtem a cuccaim és rosszul vagyok címszócal húztam is haza.

Egy pár héttel egy újabb nagy csomaggal a bugyimban ébredtem.

Inkontinens vagyok.

NE tartogassátok soha a nagydolgot, én pelenkát kell, hogy hordjak emiatt.

16/L

2020. jan. 5. 17:22
 16/20 anonim ***** válasza:
53%
16/L! Jó kis kamu történet! :D
2020. jan. 5. 20:08
 17/20 anonim válasza:
59%
Miért is? xd
2020. jan. 6. 16:53
 18/20 Linsay lohan válasza:
86%
Igen én velem történt bepisilest is bekakilast is suliba
2020. júl. 30. 08:02
 19/20 anonim ***** válasza:
66%
Na akár kamu, akár nem, annak a válaszolónak valszeg előtte is gondjai voltak a széklettel... ez nem szégyen... én emiatt mindig elmegyek wc-re és szerencsére már nem vagyok iskolás, de soha az életben nem fogok olyan munkahelyre menni ahol nem engednek ki wc-re... én bepisiltem tömegközlekedésen... bár az nem rajtam múlt..... de én egy jó ideje nem játszom már ezzel, és ha kell, akkor nem megyek el arra a munkahelyre, ahol azt várják el az embertől, hogy biorobotként működjön!!!!
2021. jan. 14. 18:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Kaki szerencsére velem nem, de bepisilés előfordult. Nem nagy sztori igazából. Kicsi voltam, 8-9 éves körül. Nagyon kellett, nem mertem szólni, nem bírtam ki óra végéig és becsuriztam. Mikor megindult már nem is tudtam volna visszatartani, úgy ahogy volt minden bement, az egész. Persze észre is vették. Átvetették velem a tesigatyámat, meg gondolom felmostak. Ennyi.

Ilyen történet szerintem nem olyan nagy ritkaság, elő-elő fordul, főleg alsóban.

2023. aug. 12. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!