Mit csináljak? Meg akarnak verni? Mit fognak velem csinálni?
Figyelt kérdés
Máma odajött hozzám egy negatív ismerősöm, és el akart hívni a WC-re. Persze csempét akartak velem számoltatni, de nem mentem, így már székestűl akartak elvinni, de pont akkor csengettek. Azt mondták, ha nem tudjuk le most, akkor majd csacsiavatón intézik el a végzősök. Nem tudom hogy védhetném ki őket. Stréber, szürkeegér típus vagyok, kis termetű, nem túl atletikus. Tippeket szeretnék, mivel kerülhetném el a megaláztatást, vagy amivel lerázhatnám őket. Nem akarok spicliskedni, nem akarok a szüleimre vagy a tanáraimra támaszkodni. Most kezdtem új iskolában, nem sok mindenkit ismerek, hát még olyat, aki megvédne.2011. szept. 5. 15:47
11/11 sashinka válasza:
Üsd ki na legnagyobb szályu fogát aki előszőr lép oda hozzád nem mindeggy úgy is megvernek hmmm akkor nem mindeggy így lehet ,hogy megszeppennek .(Ha nem öld meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!