Hogyan szóljak vissza, ha valaki beszól nekem?
Figyelt kérdés
Amikor valaki beszól nekem,vagy ha labdával megrúgnak,mert ez sokszor előfordul,ráadásul direkt rúgnak meg,vagy ha valaki direkt nekem jön,egy szóval,hogyan szóljak vissza?Nem érzek magamban elég bátorságot!Az a baj,hogy a suliban ugy könyveltek el,hogy "csendes kiscsaj"pedig egyáltalán nem ilyen vagyok.Meg ha elkezdenék pattogni annak aki beszólt,nem is venne észre,le szarná a fejem.Hogyan vegyenek észre?mit csináljak?És milyen jó beszólások vannak?lécci írjatok egy párat.Köszi:)2009. ápr. 20. 14:09
11/20 anonim válasza:
"Olyan marha vagy mint a beton!"
12/20 anonim válasza:
Mi van veled ijedj meg?! Hogy néző ki?!
Szétszedlek mint, hülye gyerek a nápolyit!
Leverlek, mint bálnaf@sza az iszapot!
:)))
14/20 anonim válasza:
Eszembe jutott még pár:
-Te bánat!
-Az istván meg...(ide pedig bármit)
pl: Az istván megderiváljon! Az istván megabszorbeáljon!
-Vagy hasonló: Az istván habos retikulumos fa..-át azt!
Bár ez részemről enyhén plágium :D
15/20 anonim válasza:
..vagy , ha például szépséghibája van : olyan csúnya vagy, hogy még egy hagymát is megríkatsz ! :D
16/20 anonim válasza:
Olyan vagy mint,a nagyi TV-je,sötét és nagyképű!
Olyan lapos a melled,hogy anyádék faxon küldét utánad!
Olyan büdös a szád,hogy a görény sírva könyörögne a receptér!
Szólj,vissza neki bátran!!!!!!
17/20 anonim válasza:
Meg egy ilyem beszolas ugy osszeverlek anyad nem ismer rad...hidd el hatasos xd
18/20 anonim válasza:
Ó, hogy a Trójai Faló szálkás f***a álljon beléd...!
Esetleg.. xD Am átérzem, velem is ez van. Állandóan beszólogatnak és én meg nem merek visszaszólni.. Csak tűrök.. ;_;
19/20 Bodnár Máté2 válasza:
Olyan csúnya vagy hogy a cápát ütni kéne hogy harapjon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!