Hogyan szóljak vissza, ha valaki beszól nekem?
Olyat mondj, ami biztosan arra utal, hogy ő a béna.
Pl ha labdával megrúgnak: Mi az, nem tudsz célozni? Ha én ilyen béna lennék, inkább hozzá se nyúlnék a labdához.
Vagy ha neked jönnek: Mindig is láttam, hogy elég bamba arcod van, de nem hittem, hogy ennyire vak vagy.
Ha meg valaki oszt téged valamiért, akkor találj rajta valamit, ami nem jó. pl: valami béna ruha, az átlagostól eltérő nem szép testrészek (orr, fül), beszédhiba, vagy ilyesmi, mindenkinek van valami hibája, ha te ezt a hibáját veszed elő, az valószínű rosszul fog neki esni, és akkor rájön, hogy te is meg tudod bántani őt, nem csak ő téged.
Nehogy már a csík húzza a repülőt! Kevés vagy, mint csigaházon a kúpcserép!
Te akarsz itt kikezdeni velem? Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek! Olyan vagy, mint egy tévé. Nagyképű és színjátszó.
Öregem!
Akkora paraszt vagy, hogy emlékezetből rakod össze a traktort!
Hogy a medve igyon rád vizet !
Mit képzelsz te magadról? Mindjárt megkapod a magadét, te! Lefejellek, mint sütkérező dögkeselyű a Mig 21-et!
Nehogy már a tehén csapjon bele a villámba! Kevés vagy, mint lopótökben a bűnözési hajlam!
Te akarsz itt kikezdeni velem? Nem hiszem el, hogy több millió spermium közül pont te voltál a leggyorsabb. Olyan büdös a lábad, hogy a görény sírva kérte a receptet!
Öregem!
Akkora paraszt vagy, hogy a pizzát is kenyérrel eszed.
Hogy faggasson téged a Mónika!
Olyan ronda vagy, hogy a fehér cápa is inkább rászokna a kukoricára.
Olyan csúnya vagy, hogy amikor állatkertbe mész, az állatok vastagabb rácsot követelnek maguknak.
Olyan csúnya vagy, hogy Freddy Krügernek rémálmai vannak tőled.
Olyan csúnya vagy, hogy hagymaaprítás közben a hagyma sír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!