Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit vegyek fiúnak ballagásra?

Mit vegyek fiúnak ballagásra?

Figyelt kérdés
Most ballag 8.-osztályból az unokám.Pénzt nem akarok adni.Valami maradandóra gondolok.
2009. ápr. 20. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az összegről nem esett szó, de ha maradandót,akkor: egy szép ezüst/aranylánc vagy karlánc, egy komolyabb mobil, kerékpár,betétkönyv egy kezdő összeggel, talán spórolásra,gyűjtögetésre lehet szoktatni az unokát.
2009. ápr. 20. 08:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
mobil telefon , psp , mp3, mp4, a bicikli is jó ötlet ha szeret biciklizni de inkább tessék érdeklödni nála hogy mit szeretne
2009. ápr. 20. 10:00
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Pedig a zseton a leghasznosabb!

Maradandó: csak akkor vegyél neki, ha tudod, hogy mire vágyik, mert nagyot csalódik.

2009. ápr. 20. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Erdeklodj,hogy mit szeret,mit szeretne.

Ha nem tudod eldonteni mi legyen akkor szerintem maradhat a penz.en is azt szoktam kapni a nagyszulimtol es en is ennyi idos vagyok es most tenyleg jol jonne.Bar ha neki nincs nagy suksege ra akkor valami szep ezust karkoto de akkor jol meg kell valasztani.

2009. ápr. 20. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Az elozo vagyok megint

Es szerintem a nagyszulo azon kevesek egyike akitol nem szegyen a penz ilyenkor.

2009. ápr. 20. 13:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Azt gondolom betétkönyv,vagy nyaklánc lesz.Sajnos nagy összeg nem jöhet szóba.Számítógépet,mobilt,mp3 lejátszót,már vettem neki.Bicaja is van.A pénzzel igazából az a baj,hogy az anyukája nem nagyon tudja beosztani(semmi nem elég neki) és többször elkéri a spórolt pénzét.Arról nem tudok visza kapja e,pedig nagyon spórolós a fiú.Eljár pl.meggyet szedni,stb.Kérdeztem mit szeretne,de nem tudja.
2009. ápr. 21. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!