Mit vegyek fiúnak ballagásra?
Figyelt kérdés
Most ballag 8.-osztályból az unokám.Pénzt nem akarok adni.Valami maradandóra gondolok.2009. ápr. 20. 08:27
1/6 anonim válasza:
Az összegről nem esett szó, de ha maradandót,akkor: egy szép ezüst/aranylánc vagy karlánc, egy komolyabb mobil, kerékpár,betétkönyv egy kezdő összeggel, talán spórolásra,gyűjtögetésre lehet szoktatni az unokát.
2/6 anonim válasza:
mobil telefon , psp , mp3, mp4, a bicikli is jó ötlet ha szeret biciklizni de inkább tessék érdeklödni nála hogy mit szeretne
3/6 anonim válasza:
Pedig a zseton a leghasznosabb!
Maradandó: csak akkor vegyél neki, ha tudod, hogy mire vágyik, mert nagyot csalódik.
4/6 anonim válasza:
Erdeklodj,hogy mit szeret,mit szeretne.
Ha nem tudod eldonteni mi legyen akkor szerintem maradhat a penz.en is azt szoktam kapni a nagyszulimtol es en is ennyi idos vagyok es most tenyleg jol jonne.Bar ha neki nincs nagy suksege ra akkor valami szep ezust karkoto de akkor jol meg kell valasztani.
5/6 anonim válasza:
Az elozo vagyok megint
Es szerintem a nagyszulo azon kevesek egyike akitol nem szegyen a penz ilyenkor.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Azt gondolom betétkönyv,vagy nyaklánc lesz.Sajnos nagy összeg nem jöhet szóba.Számítógépet,mobilt,mp3 lejátszót,már vettem neki.Bicaja is van.A pénzzel igazából az a baj,hogy az anyukája nem nagyon tudja beosztani(semmi nem elég neki) és többször elkéri a spórolt pénzét.Arról nem tudok visza kapja e,pedig nagyon spórolós a fiú.Eljár pl.meggyet szedni,stb.Kérdeztem mit szeretne,de nem tudja.
2009. ápr. 21. 06:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!