Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megéri mindez? Megéri ennyit...

Megéri mindez? Megéri ennyit szenvedni?

Figyelt kérdés

Egyre rosszabb lesz az élet, és sokszor elgondolkozok rajta, hogy megéri-e ennyit szenvedni?Nem lenne könnyebb, ha le lehetne dobni minden nehézséget, fájdalmat magamról?

Elég volt mindenből.Nem látom értelmét ennek az egésznek, amit csinálok.Hajtok ezerrel, tanulok, edzek, mindent megteszek, hogy jól teljesítsek, és már kezdek tönkremenni, nem bírom, úgy gondolom, hogy az egész mind hiába.Szó szerint belefáradtam az egész életbe 15 évesen, és ez a szomorú, hogy még csak ennyi idős vagyok, és már most belefáradtam az egészbe.Akkor mi lesz később?Tudom, hogy csak kínszenvedések lesznek az elkövetkezendő évek, évtizedek is, vagyis helyesbítek, azok még rosszabbak lesznek.És megéri ilyen sok időt végigkínlódni, ha egyszer úgy is meghalok?Pont ezen gondolkoztam ma is, hogy nem éri meg ennyit küzködni, inkább véget vetek az életemnek.Az is lehet, hogy már holnap ott leszek, ahová vágyódok, ahol a fájdalom ismeretlen szó.

A szeretteim ugye mind azt akarják, hogy jó legyen nekem, és ha megértik, hogy nekem a nem létezés lenne a legjobb, akkor nem kéne bánkódni, hogy elveszítettek.

2011. szept. 1. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele. :(

Bár én úgy érzem, ha lenne egy barátom, akivel mindent megbeszélhetek, akkor az segítene.

De már nem is tudom, hány éve nincs senkim...

Nem tudom, mikor fogom feladni. :/

2011. szept. 1. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha esetleg lenne kedved beszélgetni (holnap), akkor írj privit. (Én nem tudok Neked.)
2011. szept. 1. 21:53
 3/3 boldogblog ***** válasza:
Ily ifjún mi ez a hatalmas világfájdalom? Csak nem EMO vagy? Tessék csak szépen végig szenvedni az előtted lévő éveket! Már én is szenvedek vagy negyven éve.... A legrosszabb az egészben, hogy itt forognak a fejemben azok az ötletek amikkel meglehetne valósitani a teljes anyagi boldogságot, gondtalan életet, de nincs lehetőségem (pénzem) meg valósitani.... Jó szenvedést!
2011. szept. 5. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!