Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lesz ha nem veszek levegőt?

Mi lesz ha nem veszek levegőt?

Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 19:08
 1/8 anonim válasza:
próbáld ki és megtudod;)
2011. szept. 1. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Az hogy mégis venni fogod a levegőt.
2011. szept. 1. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem veszel levegőt 1 percnél tovább, összezavarodik az agyad, kiszarod a beleidet, állandóan vécére jársz és a buszmegállóban elégíted ki magad úgy, hogy minderről fogalmad sincs.
2011. szept. 1. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Én kipróbáltam. Majdnem meghülyültem, végül vettem levegőt.
2011. szept. 1. 19:16
 5/8 anonim válasza:
nem lesz semmi :D ez olyan mint amikor nagyon pisilned kell de visszatartod, a szervezeted megvéd attól hogy nagyon feszüljön a hugyhólyag és esetleg valami fertőzést elkapj vagy húgyköved legyen ezáltal elájulsz és bepisilsz
2011. szept. 1. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

komoly válasz: ha nem veszel levegőt (ha kibírod h tényleg ne vegyél még ha már rossz is) előbb utóbb elájulsz és ájultan már nem tudod kontrollálni hogy ne lélegezz és lélegzel tovább

aztán magadhoz térsz egyszer vagy valaki pofán vág

de öngyilkosságnak ez nem működő módszer

2011. szept. 1. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:
De jól el lehet vele játszadozni, hogy meddig bírod :D
2011. szept. 1. 19:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Mivel a levegő vétele automatikus, ezért ahogyan már mondták, csak elájulsz és automatikusan újrakezdesz lélegezni.

Milyen is lenne, ha ne lenne automatikus...jól berúgsz oszt elfelejtesz lélegezni.

2011. szept. 1. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!