Nagyon cikinek számít az, hogy levegőt veszek?
Figyelt kérdés
Sokan mondták már nekem...mit csináljak? mostantól ne lélegezzek? egyszerűen nem értem:(2009. júl. 31. 15:17
1/13 anonim válasza:
Nagyon ciki!!! Hogy mertél eddig levegot venni? Nagyon vicces lehetsz, biztos jót rohognek rajtad az utcán is!
3/13 anonim válasza:
sőőőt! még terhes is lehetsz! ennek az esélye többszöröződik, ha kisbabák vannak a közeledben. Ne vegyél sose nagy levegőt mert úgy még könnyebben lesz gyereked. Ekkora felelőtlenséget! Ráadásul még ciki is amit csinálsz. Nem mutatkozdék veled tiszta égés lenne az egész -.-
4/13 anonim válasza:
Ez gáz! Még egy divatmajom! Most már mindenki lélegzik? :D
5/13 anonim válasza:
basszus, multkor én is akkroát szippantottam a friss levegőből és egyből elkezdett röhögni mindenki. Nem értem ezt én sem. amúgy 13 éves vagyok, de már érett arra hogy lefeküdjek a barátommal, akit már le is szopt@m. Anyum azt mondja hogy védekezzek, de nem tudom hogy kell felhúzni a kotont:S ez nagyon ciki??
6/13 anonim válasza:
Csak akkor ciki, ha eBay-en veszed. :)
7/13 anonim válasza:
szerintem szívjál trendi-levegőt
8/13 anonim válasza:
Jééézusom! már ezt is pénzért adják:((
9/13 anonim válasza:
Csak akkor ha úgy veszed a levegőt mint a Verebes István.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!