Hogy kell a mappát törölni?
Figyelt kérdés
Van egy mappám és csináltam bele még egyet,de már az nem kell,de nem lehet törölni mert azt írja ki,hogy zárjak be minden programot ami használhatja,de én nem tudom melyik program használhatná.Segítsetek.Köszii :)2011. aug. 31. 11:18
1/4 anonim válasza:
Be kell zárni azt a programot ami használja.
2/4 anonim válasza:
kapcsold ki meg be a gépet és egyből amint be kapcsolod töröld. Hátha sikerül :)
3/4 A kérdező kommentje:
Első kommentelő én minden egyes mappát bezártam az írásvédettséget is leszedtem,de nem jó...az írásvédettséget magától visszarakja :| második kommentelő nem szeretem ki-be kapcsolgatni a gépet mert elég sz*r és mindentől elromlik :s
2011. aug. 31. 12:04
4/4 anonim válasza:
Akkor mikor legközelebb kikapcsoltad, bekapcsoláskor az első dolgod a mappát törölni legyen. Az, hogy valami használja, azt jelenti, hogy az egyik program. Ez bármi lehet, játék, böngésző, de lehet rejtett program is. Bekapcsolás után közvetlenül jobbak az esélyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!