Nem lehet törölni egy mappát, mit tegyek?
Letöltöttem egy rar-ba csomagolt filmet. Amikor beléptem benne mutatta a filmet, azt mutatta nincs jelszó. Kibontásnál nem is kért.
Aztán mikor be akartam lépni a mappába, amit létrehozott neki, azt írja ki: "... Nem érhető el. Hozzáférés megtagadva." Közben azt írja ki, hogy a mappa mérete 0 bájt, mégis elfoglal 1,5 gb-ot a gépen, mert a kibontáskor ennyivel csökkent. Amikor törölni akarom ezt írja ki: "... Nem törölhető. Hozzáférés letiltva. Ellenőrizze, hogy a lemez nincs-e tele, nem írásvédett-e, és hogy a fájl pillanatnyilag nincs-e használatban."
Ezt "a lemez nincs-e tele" nem értem mire gondol. A merevlemezre? Az nincs. De annak egyébként is mi köze lenne, ahhoz, hogy valami törölhető e vagy sem?
Használatban tudtommal nincs.
Írásvédettnek írásvédett, de mikor le akarom róla venni az írásvédettséget nem engedi. De az írásvédettség egyébként nem csak annyit jelent, hogy a kukába tevés előtt egy kérdést feltesz? Mert nekem minden fájlom írásvédett még sincs gond a kitörlésükkel. De érdekes módon egyikről sem tudtam levenni az írásvédettséget.
Újraindítást már próbáltam, az nem segített. :(
A benne levőt nem tudom törölni, mert nem is enged belépni.:(
A csökkentet mód azt hogyan kell csinálni?
úgy érti, hogy rendesen kikapcsolod a géped, majd újraindítod, és mielőtt elkezdené betölteni a windowst, meg kell nyomnod az F8-at. jól kell időzíteni, mert ha túl hamar nyomod meg, akkor nem történik semmi
amikor egy ehhez hasonló képernyő eltűnik, akkor kell megnyomni. az én gépemen sajnos az F8 a boot menü gombja, ezért ha túl hamar nyomom meg, akkor megnyílik a boot menü. ha más a gombja (és a BIOS setup gombja is más), akkor viszont folyamatosan nyomogathatod, biztos ami biztos
az én megoldásom: nézd meg a mappa tulajdonságait, hogy nem archív-e az is probléma lehet
Igen ez a módszer akasztotta ki egyszer a gépem.
A Shift+Del-t azt úgy értve, hogy kijelölöm a mappát és akkor nyomom meg ezt a kombinációt?
A Shift+Del csak kikerüli a lomtárat.
Bootolj valami livecd-ről. Azt törölsz ki amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!