Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell minden h*lyeséget...

Miért kell minden h*lyeséget kiírni Facebook-ra?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem hogy miért kell minden dolgot kiírni facebookra, olyanokat amelyekre szerintem senki sem kíváncsi. Pl hogy mikor fekszik le, hány perce áll a buszmegállóban, matek óra van, irodalom óra van stb stb stb. Ezekre szerintük ki kíváncsi??

Vagy hogy : buli van

Ki az aki buliba, mobilon facebook-ozik???? Nagyon jó buli lehet....

Most nem az h töröljem ki az ismerősök közül (mert rengeteg o.társ ilyen) de arra vagyok kíváncsi hogy miért jó, mi ebbe a jó hogy mindenféle tök lényegtelen dolgokat (most lehet azt mondani h csak nekem az, de szerintem senkit nem érdekel h épp pl matek óra van) kiírogatnak?

Vagy h épp azt írják ki h hány óra van.....

Nektek mi a véleményetek?

Nah meg ezek a "lájk" meg "lájkoltam" szavak....falra mászok tőlük....szép magyar nyelvbe ilyen ronda angol szavakat kell használni, szerintem is.....(Y)-.-

2011. aug. 31. 07:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát már ne haragudj...ha én unatkozok biztos nem facebook-on élem ki magam és biztos nem írogatok ki olyan jelentéktelen dolgokat mint pl : unatkozok vagy stb.

Azért az már elég nagy facebook függőség hogy valaki unalmába is már csak azt tolja, és akár 1 napot is el lenne vele...nem tudom mi a jó ebbe....

Hát még a mobil facebook.....hogy azért van sokaknak a telóján hogy ha kilép a lakásból már egyből az utcán is azt nézze....röhejes

2011. aug. 31. 22:28
 12/12 anonim válasza:
engem is rohadtul idegesítenek ezért nem szoktam fenn lenni,mert ilye a fb ...gondolj bele h az üzifal 80%-a ilyenekkel van tele...mások nem vágynak magánéletre úgy látszik...am meg töröld le a p*cs*ba aki idegesít megérdemli..
2011. szept. 2. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!