Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell minden h*lyeséget...

Miért kell minden h*lyeséget kiírni Facebook-ra?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem hogy miért kell minden dolgot kiírni facebookra, olyanokat amelyekre szerintem senki sem kíváncsi. Pl hogy mikor fekszik le, hány perce áll a buszmegállóban, matek óra van, irodalom óra van stb stb stb. Ezekre szerintük ki kíváncsi??

Vagy hogy : buli van

Ki az aki buliba, mobilon facebook-ozik???? Nagyon jó buli lehet....

Most nem az h töröljem ki az ismerősök közül (mert rengeteg o.társ ilyen) de arra vagyok kíváncsi hogy miért jó, mi ebbe a jó hogy mindenféle tök lényegtelen dolgokat (most lehet azt mondani h csak nekem az, de szerintem senkit nem érdekel h épp pl matek óra van) kiírogatnak?

Vagy h épp azt írják ki h hány óra van.....

Nektek mi a véleményetek?

Nah meg ezek a "lájk" meg "lájkoltam" szavak....falra mászok tőlük....szép magyar nyelvbe ilyen ronda angol szavakat kell használni, szerintem is.....(Y)-.-

2011. aug. 31. 07:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Most lehet azt mondani h ez egy ilyen oldal de akkor sem értem......
2011. aug. 31. 07:27
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

1. Mikor fekszik le.--->Nem érdekel, ha olyan személy akivel szoktam beszélgetni akkor úgyis elköszön...és ennyi. Akivel meg nem szoktam, csak fent van az ismerőseim közt, az nem érdekel.

2.Hány perce áll a buszmegállóban---->Ki nem sz.rja le.(bocsánat a kifejezésért). Én is szoktam várni x időt az adott buszra mégsem írogatom ki.

3.Matek, Irodalom...stb. óra van--->Hol érdekel az engem. Inkább a tanárra figyelnének ahelyett, hogy a telefonnal szórakoznak. (Nincs már az a rendszer, hogy a tanár elveheti a diák telefonját, ha órán használja, és csak szünetben kapja vissza, vagy nap végén...esetleg a szülő mehet be érte az igazgatóhoz, vagy osztályfőnökhöz?)

4. Hány óra van-->Köszönöm, de ismerem az órát, magam is meg tudom nézni.

Lájk, lájkoltam--->Borzalmas. Meg egyébként is látja az illető, hogy tetszik az adott képe a másik félnek. Akkor minek még ki is írni??

Szóval röviden összefoglalva: Szánalmasak!

19L

2011. aug. 31. 07:41
 3/12 A kérdező kommentje:

Egyet értek.

Néha már én is tervezem hogy letörlöm magam (ha egyáltalán le lehet, le lehet???? mármint úgy hogy nem csak felfüggeszteni) csak a kedves ismerősök miatt meg rossz lenne.

Egyszerűen nem értem. A suliba is rengeteg probléma van vele mert rengeteg gyerek éjjel-nappal a facebookon lóg, nah meg már a politikusok meg mindenki. Szánalmas...én arra használom hogy az ismerősökkel, és távoli ismerősökkel tartsam a kapcsolatot, nem ilyen hülyeségre.

Ahhoz meg nem fűzök semmit hogy az IWIW, facebook utánzat lett....bár ott nagyon régen voltam csak fent.

Irigylem azt a huszonéves vkit aki feltalálta a Facebookot mert már gondolom milliárdos, mert a fél világ facebook-ozik.

Én is annó csak az ismerősök miatt regisztráltam, de már megbántam. Tényleg nem lehet magam letörölni csak felfüggeszteni? Sehogy se tudom magam végleg kitörölni? ( értsd úgy hogy csak úgy tudnék belépni ha még 1-szer regisztrálok, amit persze nem tennék meg:) )

2011. aug. 31. 07:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
én le tudam törölni magam, de már olyan rég volt, h nem emlékszem, h h. :D írd a googleba, h facebook törlése, és meglesz az szerintem. :)
2011. aug. 31. 07:56
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Idegesítőek az általad leírt dolgok, én is tapasztaltam (tapasztalom). Marhára nem érdekel, ki mit "lájkol", meg mikor, mekkorát fingott. Megoldottam a problémát, már csak hetente egyszer-kétszer megyek fel max. 10 percre, ez bőven elég számomra.

Biztos, hogy lehet törölni magadat véglegesen, nem csak felfüggeszteni. Ekkor ha jól tudom, 14 nap várakozási idő van, ezután töröl a rendszer végleg.

2011. aug. 31. 08:10
 6/12 anonim ***** válasza:
42%

1. Mikor fekszik le. - Tényleg nem érdekes.

2. Hány perce áll a buszmegben. Ez annyira nem érdekes, ellenben, ha azt írja, bmeg, már megint késik ez a rohadt máv, akkor esetleg tudják, hogy az illető nem fog beérni előadásra, akárhány katalógus is van.

3. Buli van. Tapasztalat: Valaki egyszer megkérdezte, hol, és mehet-e ő is. Mehetett.

4. Az angol szavak nem rondák, csak hülyén hangzanak magyarosítva. Ezért sem használom azt, hogy kokakóla, hanem "az a barna, kóladiót évek óta nem látott, cukros, szénsavas üdítőital" vagy "tetszikelem, amit kiírtál az Arckönyvedre"

2011. aug. 31. 08:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

előző: azért az túlzás amit írtál -.- mivel pl. a coca colának nincs magyar megfelelője, a Facebook meg egy 'név'. viszont a like-olás helyett lehetne azt mondani, hogy KEDVELTEM. nem kell 'tetszikelni' (pf, mindenki ezzel jön ha hangoztatom hogy utálom a 'like-olást'), a kedveltem tökéletes. Vagy ha nem j-vel írnák le, hanem úgy ahogy én az előbbiekben, az egy fokkal jobb lenne.

Amúgy én se tudom, minek kell minden hü.lyeséget kiírni. Nagyon zavar engem is. Én el se szoktam olvasni miket írnak ki. Meg mondjuk azt se értem, hogy lehet ott eltölteni több órát?? Én megnézem, jólvan, aztán kikapcsolom...

2011. aug. 31. 09:09
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Kissé élesre sikeredett, amit írtam, szándékos volt.
2011. aug. 31. 09:17
 9/12 A kérdező kommentje:

Mi a coca colára azt szoktuk mondani hogy pézsma lé ;)

Amúgy ha tényleg csak annyit ír ki hogy "késik a busz" az még oké. De ha körbekeríti hogy "jaj már megint milyen hideg van, átfagytam a kesztyűm otthon maradt stb stb stb jah és a busz is késik" akkor az már nemigazán érdekes, sőt inkább idegesítő.

Nem értem hogy sok ember miért szenved kényszerközlésbe hogy mindent ki kell írnia meg stb.

Ma is összefutottam egyik o.társammal, mobilon Facebookozott. Megkérdeztem mi jó benne, mondta "hát tudnom kell mi van a nagyvilágba"......nem mintha a Facebookból olyan sokat megtudna....de szerintem szánalmas az aki éjjel-nappal azt lesi

2011. aug. 31. 14:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kényszerközléses dolog... tegyük fel kollégista vagy, nyár van, minden jó ismerősöd tőled távol, te meg nagyon magányos vagy. Így olyasmit is közölsz a világgal, amit élőben nem tennél meg.
2011. aug. 31. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!