Szerintetek ciki ha tornacipőbe megyek évnyitóra?
Hát ha illetlenség ha nem... igazgatónknak végül is csak az a fontos hogy fekete nadrág/szoknya legyen és ünneplő felső.
Cipővel nem igazán foglalkozik.
1. már 1 éve nem divat hiába erőlteted
2. szüleidet égeted hogy annyira leszarnak hogy elküldenek egy ilyen ünnepségre tornacipőbe,vagy esetleg nem képesek venni egy kényelmes divatos cipőt amibe elegánsan megjelenhetsz
Osztálytársak nem fognak miatta csesztetni, szerintem őket pont nem érdekli, milyen cipőben vagy. De azért az a tornacipő legyen jó állapotban, ne látsszon, hogy épp előtte levő nap fociztál benne. :DD
Tanároktól meg max 1-1 morcos arcot fogsz látni, de mivel sok másik diákkal előfordul hogy nem ünneplőcipőben mennek, szerintem nem fognak kispécizni.
Amúgy, egy icipicit gáz, de ezvan, inkább tornacipőben, mint mezítláb. :)
17/F
sztem nem gáz, én az általános iskolai ballagásomra is abba mentem, senki nem szólt érte (mármint ha jól le van subickolva, ki van mosva a cipőfűző :))
Kedves 01:13!
hiába túl mainstream a tornacipő, de mindenki szereti mert kényelmes!!!!én is szinte csak azt hordok, és imádom, meg nem akkora baj ha otthon marad a tornacipő :P és szerintem már régen nem a szülő dönti el, hogy mit vesz fel a gyerek -.- 15/L
én lehet nem is ünneplőbe megyek ha meleg lesz, szóval nem gáz
amúgy ünneplőcipőm nincs is, már évek óta nem abba megyek ha van valami ünepség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!