Hogyan tudnám megkeresni? Gyűrűt vesztettem el,ráadásul
nem is akármilyet.
Figyelt kérdés
eljegyzési gyűrűr volt.egyik hajnalon összevesztem nagyon a párommal,ő is hibás volt és én is.felhúztam magam és eldobtam a gyűrűt.a helyet tudom hol van de pontosan csak nagyjából tudom betályolni hol lehet.próbáltam már keresni szabad szemmel,de sehol semmi.arany gyűrű és fehér köves.semmi nyom...meg sem csillan a fűben.azt hiszem fűben van mert nem hallottam vna h koppanna a kövesúton.szeretném megkeresni de hogyan,azon kívül h így ahogy már próbáltam...
kamusokat nem kérek,akik hülye választ adnak,ötleteket szeretnék hogy találjam meg.
Esetleg fémkeresővel jobban át lehetne vizsgálni mint szabadszemmel. Vagy többen próbáljátok keresni "több szem többet lát" mondja a közmondás.
De ha abban sem vagy biztos hogy azon a helyen dobtad el akkor bárhol lehet.
2009. ápr. 19. 10:35
2/15 anonim válasza:
Sztem is szedjetek össze minél több embert, és úgy próbáljátok nagyon alaposan átfésülni a területet. remélem, meglesz.
2009. ápr. 19. 11:07
3/15 anonim válasza:
magadra vess, te ostoba! minek dobtál el egy értékes aranygyűrűt? gondolom hisztiztél, meg játszottad az agyadat, csináltad a fesztivált! úgy kell neked! remélem meg sem találod!
2009. ápr. 19. 11:18
4/15 anonim válasza:
Utolsó: azért nem kéne így reagálni. ilyen lelkiállapotban lehet, hogy te is hasonlóan cselekedtél volna. nem hinném, hogy veled még sose fordult elő, hogy elvesztetted volna a fejed. kicsit több empátia, mielőtt bunkóskodsz.
2009. ápr. 19. 11:31
5/15 A kérdező kommentje:
az utolsó üzire:ez most nekem szól?honnan tudod milyen lelki állapotmeg h mi volt az előzmény?a bunkóságról meg annyit h ő is az volt és én is.a lényeg a lényeg...meg szeretném találni...
2009. ápr. 19. 11:42
6/15 anonim válasza:
az utolsó üzenet a 11:18asra érkezett... ha nem látod az üzit( a 11:18asat) akkor a kérdés és a válasz között ottvan hogy nem hasznos válaszokat látni akarod és ott megtalálod. Leoltott a 11:18asz az utolsó pedig kiállt érted... ennyi
2009. ápr. 19. 11:52
7/15 A kérdező kommentje:
azt hiszem te is kiakadtál vna ha a párod részegen lökdös maga elött,erősen fogja a nyakad,és a pulcsid ráncigálja közben végig minden mondatába beletéve h b..d meg...de ez nem rád tartozik...ő is hibás és én is az vtam.a lényeg nem ez,hanem az h ő is jóvá tegye amit elkövetett és én is.
2009. ápr. 19. 12:16
8/15 A kérdező kommentje:
az első üzire:nem hinném h megtalálták,hiszen ez hajnali fél 4kor történt és reggel 7kor meg már ott vtam megint.ez egy kicsi falu és nem vmi forgalmas út.a helyileg tudom hol van,de mégis nehéz mert nem kis terület.
2009. ápr. 19. 12:19
9/15 anonim válasza:
Hát sztem a gyűrű után dobd őt is... mi az hogy lökdös, és erősen szorítja a nyakad? Pff.. nehogymár egy ilyen emberhez akarj hozzámenni.. úristen.. nem értelek, komolyan...
2009. ápr. 19. 12:22
10/15 A kérdező kommentje:
így van,nem kicsit hibázott.de én is.mondhatni h ő azt hiszi h egy múltamból történő dologban hazudtam neki(pedig nem)pontosabban rám akarja fogni h egy xy pasival lefeküdtem pedig nem de nem tudom meggyőzni.ebből okból kifolyólag azt hiszi hazudok meg részeg is volt és azért viselkedett így...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!