Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az esélye annak hogy akit...

Mi az esélye annak hogy akit 1x láttam láthatom még, vagy hogy tudnám őt megkeresni?

Figyelt kérdés
Leírást tudok róla adni, van egy öccse is, kort is tudok körülbelül mondani. De hogy hol lakik, pontosan hány éves, név meg ilyenek semmit se tudok. Az aquaworlben láttam. Help. Hogy tudnám őt megkeresni??
2011. máj. 15. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán ott, ahol láttad, még megint megjelenhet.
2011. máj. 15. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:

"Az aquaworlben láttam."

Na,ott belépő fizetéskor mindenkit lefotóznak.Ha onnan megszerezted a képet,már csak egy rendőr ismerős kell.

Tudom kicsit macerás,meg hosszú lesz az út mire megtalálod,de én bízom benned hogy nem adod fel.

2011. máj. 15. 13:44
 3/5 A kérdező kommentje:
hát lehet megint ott lesz majd, de nem sok esélye van annak, hogy majd megint akkor lesz ott mint amikor én, és ebbe beleőrülök. ja előző: ezt azért nem csinálnám mert túl ezt túl nyomulós... ((ellenkező nem)) és tényleg nagyon macerás...
2011. máj. 15. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem büdös a szája, és Twilight rajongó. Lehet, hogy nem vesztesz semmit.
2011. máj. 15. 14:41
 5/5 A kérdező kommentje:
de lehet hogy nem!...
2011. máj. 15. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!