Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezt álmodtam (lent) mit...

Ezt álmodtam (lent) mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy valaki megölelt ( ő kezdeményezte), és elkezdi mondani nekem hogy hogy szeret barátként meg minden. Én az egész helyzetet nem értettem, de azért nem taszítottam el magamtól, én is visszaöleltem. És én is éreztem a szeretet érzését... kb ennyi
2009. ápr. 19. 08:22
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Semmit.
2009. ápr. 19. 09:05
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Azt hogy vágysz ennek az ember szeretetére. ha nem volt konkrét személy akkor, pedig csak vagysz egy ilyen személy szeretetére. Mivel jó érzés volt, biztos hogy nem félelem miatt álmodtad. vágy.
2009. ápr. 19. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az álmot megfejteni csak te tudod, mert az álmodban szerepelő cselekményt csak te láthattad és csak te érezhetted! (Az álom egy kód, amit csak az álmodó tud feltörni!) Ha én álmodtam volna ezt, akkor (abban az esetben, ha már ember nem ölelt meg évek óta) azt mondhatnám magamnak, hogy elég rég ölelt meg valaki, és egy ölelésre vágyom, de azt is mondhatnám(ha minden nap mondjuk embereket kell megölelnem mert ingyen öleléssel töltöm a szabadidőmet ), hogy a sok ölelés miatt álmodtam. Szóval csak te ismerheted az adott cselekményhez fűződő ismereteket a való életből életedből! Sajnos ilyen kérdéssel nem tudhatod meg a választ, mert a választ szerintem csak te adhatod meg magadnak! Jó módszer az álom megfejtésére a beenne szereplő színek tárgyak személyek, tedd fel a kérdést mi jut eszedbe először róluk és hogy milyen hangulatba kerülsz, ha rájuk gondolsz! remélem segítettem!
2009. ápr. 19. 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 19. 12:15
 5/6 A kérdező kommentje:
megnéztem ebben az álomszótárban... de ott csak az van benne, hogyha én ölelek meg vkit... de az álmomban az a valaki ölelt meg engem, aki amúgy egy általam ismert személy... szóval a valóéletben ismerem, létező személy
2009. ápr. 19. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:
hát első válaszoló előtt le a kalappal, ez aztán egy hasznos válasz volt:D:D:D
2010. ápr. 27. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!