Most S. , van olyan, aki jól néz ki a személyi igazolványképén? Neked hogy sikerült?
Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 21:17
11/26 A kérdező kommentje:
Húh, én ma csináltattam, és az ötödik kép után a 'fotós' már ilyen "ARE YOU FUCKING KIDDING ME?" fejet vágottXD Szóval a végén inkább megelégedtem a legrosszabbal.
2011. aug. 29. 21:27
12/26 anonim válasza:
Pont akartam kérdezni, hogy mi az S. De akk oké :)
Egyik ismerősömnek annyira szörnyű lett, hogy visszaküldte a pult mögött a nő még egy képért :D
13/26 anonim válasza:
Én jól, és csodálkozom, mert minden fotóm katasztrófa. Alig van közös kép az 1 éves fiammal, inkább én csinálok képeket.
14/26 A kérdező kommentje:
Amúgy kösz szépen, hogy válaszoltok:)
2011. aug. 29. 21:30
15/26 anonim válasza:
Az enyém mind kritikán aluli.. most csináltattam diákhoz, előre félek hogy négy évig ezt kell mutogatnom
16/26 anonim válasza:
Nekem tetszik a saját személyim! Mindenki más is megdicséri, hogy ritkán látni ilyen jó személyi képet :)
17/26 anonim válasza:
rettenetes szarul nézek ki rajta :D
16/L
18/26 anonim válasza:
A személyimben jó a kép, de a jogsiban...Szóltam a pultosnak, megnézte, majd közölte, hogy nincs ezzel semmi gond, majd úgyis ilyen arcot vágok, ha megállít a rendőr...
19/26 anonim válasza:
borzalmas
pont olyan nap készült, mikor eléggé magam alatt voltam, lelkileg se voltam a toppon meg amúgy se, és elrángattak fényképet csináltatni, még a hajam is zsíros:S:D meg borzasztó a szemöldököm, az arcom ááá, várom már, hogy újat kelljen csináltatni:D
20/26 anonim válasza:
A személyim elég jól sikerült, a fejem jobb oldalán mintha ősz sáv lenne, olyan negyedrangú szereplő jelleggel a The Sopranos-ból. :P
A jogsim az igazi, borostásan mentem, ráadásul kontaktlencse volt rajtam szemüveg helyett, a hajam enyhén kócos a sisaktól. Ránézésre 3 év 8 hónap letöltendő. :D
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!