Most S. , van olyan, aki jól néz ki a személyi igazolványképén? Neked hogy sikerült?
Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 21:17
1/26 anonim válasza:
Szarul,úgy nézek ki a fotón,mint egy ijesztet.
2/26 anonim válasza:
Brad Pityunak elküldeném, felvenne a filmjéhez főzombinak.
3/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat az "S." rövidítésért, mindig mindig mindig elfelejtem, hogy ezt nem kéne:S Azt jelenti, hogy "komolyan". Egyszerűen nem tudok leszokni azokról a rövidítésekről, amiket egy körben használunk, bocsánat, nem figyeltem:S
2011. aug. 29. 21:22
4/26 anonim válasza:
Haha, engem is érdekelne, hogy van-e ilyen ember. Az első személyim nagyon rossz, nem fésülködtem előtte, hatalmas pattanás (még fekete-fehéren is) díszeleg az arcom közepén, plusz úgy látszik, mintha nyakam és az állam egybeolvadna. A mostani már tűrhető :)Csak még szemüveges vagyok rajta.
5/26 anonim válasza:
Én :D A személyimen legalábbis jól, de az útlevelemen pl nem, szerencsére azt nem nagyon kell használnom, reptéren is csak a személyit kérik. 20n
6/26 anonim válasza:
Jól van, nyugi, nem fog a rövidítése miatt bekövetkezni az apokalipszis. :DD
Hogy hogy nézek ki rajta? Mint egy vámpír. Alapból fehér bőrű-barna hajú vagyok, akkor ezt képzeld el azon a ratyi képen. A szemöldököm is vékonyszálú, keskeny (alapból), és ott meg olyan, mintha nem is lenne..
7/26 anonim válasza:
Béna lett!!Van a kép és ugye arra ragasztanak egy matricát h ne lehessen hamisítani!!A matrica alatt van egy nagy szösz:S
8/26 anonim válasza:
Én 35 évesen úgy nézek ki a képen, mint egy álmélkodó óvodás kislány...:)) Mindenki azt hiszi, hogy 30 éves képet vittem.
9/26 anonim válasza:
Béne lett. Ijedt fejet vágok :D
10/26 anonim válasza:
Nekem ez már a 3. személyim, mert 2-őt elloptak. Ezen csak simán úgy nézek ki mint egy női fegyenc, a többin úgy néztem ki mintha nem is ember lennék, nyugi:D Én még senkiről nem láttam amúgy normális képet személyin:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!