A Titanicba az igazi Rose túlélte?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy igaz-e hogy Rose is túlélte ezt az egészet igazából is ..nem filmre értem!2011. aug. 29. 08:54
1/13 anonim válasza:
hát figyelj, valakinek el kellett mesélnie ezt a kis "kalandot".
2/13 anonim válasza:
3/13 dirtboy válasza:
nem élte túl mert nem is létezett,csak a történet miatt lettek kitalálva de nem valós személyek voltak,szóval akit alakítottak nem is volt a hajón.
az igaz történet a hajó katasztrófája és még sok más igaz esemény is van a filmben de a valóságban nem volt ilyen szerelmi történet,csak a film miatt kellet hogy ne csak különböző embereket nézünk szaladgálni egy hajón aztán meg meghalni hanem legyen valami szál a sztoriban.
4/13 anonim válasza:
semmi szerelem nem volt a hajón ezt csak kitalálták hogy izgibb legyen. de te is nézted tegnap? én sirtam :(
5/13 anonim válasza:
A valóságban nem létezhet akkora idióta, aki egy életen át őrizget egy ekkora gyémántot, aztán öreg korára bele dobja a tengerbe.
6/13 anonim válasza:
Én is sírtam rajta ! Ennyit rég bőgtem egy este o_o. Megható volt. Bocsi az offért
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
én már annyiszor láttam hogy immúnis vagyok
kívülről tudom az egészet, nem is sírok rajta csak nevetek :D
9/13 anonim válasza:
utolsó előttinek: ott van hogy fictional caracter, tehát kitalált karakter
egyébként sok helyen van utaslista és egyiken sincs ilyen nevű, de mondták is a készítők, hogy Rose és Jack karaktere kitalált
10/13 anonim válasza:
az a csak nevetek azért erős volt, gondolom matinénak meg holokausztot nézel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!