Anyák napjára mit vegyek vagy készítsek anyukámnak, ami nem olyan megszokott?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy nem ilyesmiket: virág, csoki stb.,hanem valami különlegeset.2009. ápr. 18. 15:35
1/3 anonim válasza:
Rajzolj neki valamit,és azt esetleg be is lehet kereteztetni,vagy ha veszel egy átlátszó vázát,arra lehet üvegfestássel rajzolni bármit.De tudok olyat is akik pólóra rávasaltatták a tesójukkal a képüket,és azt adták anyák napjára
2/3 anonim válasza:
Készíts számítógépen valamilyen képet és/vagy vicces szöveget, nyomasd rá egy pólóra, és add neki azt oda. ("Én vagyok a világ anyukája a fiam szerint - Persze, csak ha pénz kell neki!")
3/3 anonim válasza:
Én apukámnak karácsonyra karc-képet vettem, az angol neve engraving art. Egy fekete tábla rajta szürke minta. Én Eiffel-tornyosat készítettem. A szürke vonalakat át kell húzni egy hozzá adott karctollal. Ha le lett kaparva, ezüstösen csillog. Szerintem nagyon szépen néz ki. Sok türelem kell hozzá, meg némi kézügyesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!