Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kik azok a páwák?

Hatvanicsirke kérdése:

Kik azok a páwák?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 01:49
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
nyomorékok.. elsötétült emberek .. vagyis szerintem
2011. aug. 27. 01:55
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Plázapics ák, ku rvák, riba ncok.
2011. aug. 27. 02:19
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

Ellenük ajánlom:

-ne legyél csontvázember, vagyis több legyél 40 kg-nál

-ne legyél bu zi

-ne legyél emo

-ne legyél gördeszkás

-ne legyél bmx-es

-ne legyél vega

-ne legyél csak vivat nézz

-ne legyél plázalakó

2011. aug. 27. 02:22
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Akik bármit írnak, tuti, hogy lessz benne "í" "y" és "w" betű...
2011. aug. 27. 02:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Divatmajom gyökerek akikre a még senkibb gyökerek felnéznek.
2011. aug. 27. 03:02
 6/7 anonim válasza:
72%
azok akik a tükör elött pucsítanak egész nap..
2011. aug. 27. 03:05
 7/7 anonim válasza:
83%
ezt a sok buta embert:D:D 2. válaszoló gratulálok...azt még elmegy ha az okos ember hülyéskedik de ha a hülye ember okoskodik azt már nem tolerálom. szval...hogy kik a páwák. A páwák először is férfi neműek. Azokat hívják páwáknak, akik egy bizonyos öltözködési szokásokat használnak. Pl. vannak olyan boltok ahol lehet kapni kifejezetten páwás dolgokat. Ilyen cucc pl a női nadrág. Nagyon sok ilyet hordanak. Illetve az olyan szűk farmer hogy le sem tudják venni egyedül. Aztán pl pólókból ezek a mesefigurás meg hasonló mintázatú pólók. Ezeket pár éve a néger rapperek táncosok hordták (Pl Cat Daddy egy ilyen klipp, én kifejezetten szeretem:) ), és rajtuk jól állt de ezeken szerintem nem előnyös. Aztán mindegyik ezt a szilikonos gagyi 1500 ft-os órát hordja. cipőnek szinte az összes ugyanolyan ruhaboltokból vett vacak minőségű cipőt hord, kb 1.5-2 hónapig bírja az a cipő utána szétjön ahol tud... Ezenkívül szeretik a Converse tornacipőt, és hozzá Converse, vagy Nike vagy Puma, vagy ilyesmi válltáskát, amit felhúznak a hátukig, mert úgy gondolják, hogy az jól néz ki. Napszemüveget is szeretnek hordani és kb 80-90%-a fülbevalót is hord. Ezek a fülbevalók olyanok mintha egy nagy gyémánt lenne holott csak egy darab kő...ja és ezek különböző színűek. A pólójukat szeretik betűrni a nadrágba , és a nadrágot sok páwa letolja a seggéig, ezt szintén a négerektől vették. Nagyjából ennyi. Összefoglalva a páwák olyan stílustalan emberek, akiknek nincs egyéniségük, és próbálnak minél cifrább megjelenéssel egyedinek mutatkozni. Holott ezek mind ugyanolyanok. Remélem segíthettem. Én ezt azért tudom ennyire mert sok embert ismerek személyesen akik ilyenek, nem pedig az elősző X vászolóval ellentétben, azt sem tudom mitől hívják őket páwának. Attól mert valaki különböző betűket használ a megszokott helyett még nem páwa. Ja igen...az igaz hogy sokat lógnak Arénába, Westendbe, ilyen bevásárolóközpontokban, de 10-ből csak 1× vesznek valamit. Még az sem meglepő hogy sokan elmennek lopni maguknak cuccot, pedig nem is vannak rászorulva, mint mondjuk egy szegény gyerek aki azért lop mert éhes. Kérdés van még írj privát üzit, megeshet hogy kihagytam valami. jó büngészést, üdv
2011. aug. 27. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!