Mit kérjek karácsonyra?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, most megyek 7.-be.Nem vagyok se emós,se hippi. Nem tudom hogy mit kérjek karácsonyra. Szeretem az állatokat, a vicces dolgokat, a növényeket. Két kb. 15-20 ezres és jó néhány 1000 forint körüli ajándékot fogok kapni(a szüleim és a barátaim, más rokonok) Remlem sok válasz leszXD2011. aug. 26. 13:56
12/14 Tarjányi Marcell válasza:
Ha akváriumot kérsz, akkor az minimum 30 ezer. De ha Ipod-ot az már úgy kifutja. Vagy valami parfümöt.
13/14 anonim válasza:
kérj olyat.amit legfeljebb párévmulva dobsz ki.persze lehet állandót is.mi sokat utazunk.én például bőröndöt kérek.ez hasznos:-) a nevem:lolxd;-) :-)
14/14 anonim válasza:
Meghalok. Ne kérjél semmit. A szüleid majd vesznek amit akarnak, ők már úgyis kitalálták. Örülj, ha kapsz valamit. Ráadásul ha nem tudod mit kérjél, akkor neked kvázi nincsen szükséged semmire. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen csóró, de én nem szoktam full felesleges kívánságokkal lehúzni a szüleimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!