Az alábbi oldalon szöveg tényleg mind igaz?
(17F)
11 éves voltam, amikor az első ilyen oldalra rátaláltam. Azóta is foglalkozok vele.+ smokolok 1000-rel.
Ezt a cikket láttam már párszor. Most nem olvastam végig(csak beleolvastam), de amikor utoljára olvastam minden IGAZ VOLT BENNE.
”De ha igaz, akkor holnaptól én is füvezek!”
Szívjál, mert jó. Illegális. Szóval az is igaz, hogy:
- Sokszor csak 0,6-0,7 a 1g pack.(5 grammnál se változik az arány)
-„felütik” jobb esettben üveggel, tealevéllel, de rosszabb esetben előfordul, hogy ollómmal, ami mérgező.(korház-drogteszt)
- Otthon termesztett, vadkenderporozta rossz minőség is az utcára kerül, amitől még beszívni is alig lehet.
Addig nem érdemes szívnod, amíg nem legalizálják, és fele annyiért dupla annyit kapsz, ami 100%-ig jó minőségű, és nincs felütve.
Linkelek neked még 1 oldalt:
Bal oldalon a menüben(„kender”) Itt találsz rövidebb cikkeket, és csak az indiai kenderről.
kösz utolsó, a válaszodat! már jó rég tettem fel ezt a kérdést. azóta már elég szépen belecsaptam a lecsóba, és már meg sem tudom számolni, hány dzsoját tekertem :) ja, szerintem is tényleg inden igaz lehet így fél év után :D
Sikerült feljebb lépnem a ranglétrán, és most már tudok segíteni barátaimnak is , ha megkérnének rá! meg most már azért jóval nagyobb pakkokat kapok, mint anno az elején. a tegnapi nagyon szétcsúszós volt :)(és a poén: temető szaga volt, nov.1.) és tényleg totál jó dolog szívni, és egyszerűen nem bírom megérteni miért ilyen szar ez az ország, ahol olyan drog, mint az alkohol legálisan kapható a boltokban, ami szerintem jóval jobban nyomorba és szégyenbe dönt egy embert, mint a fű, ami meg illegális szegényem :( hát sajnos ezt 386 ember dönti el, a többi 10 millió helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!