Mit csináljak, ha netán találkoznék vele?
Hétvégén belém kötött egy kigyúrt csávó, megütött és a földön még belém is rúgott...eltört az arcüregem csontja, de nem vészes!! (nem részletezem a történetet)
A lényeg az, ha netán találkoznék vele az utcán,és belém kötne megint, akkor hol üssem?? Kicsit nagyon kigyúrt a srác, és 6 évig bokszolt, tettünk feljelentést, (bár én nem akartam), és azért nagyobb nálam, azért tartok tőle, de nem akarok itthon csücsülni a kis gennyláda miatt a maradék szünetben. Szóval hol üssem meg, ahol legalább összeesik, vagy nem tudom, mert nem akarom megint összeveretni magam!! Amúgy gondolkoztam, hogy hordok magamnál bokszert, vagy viperát, tudom tilos, de inkább elkobozzák és bevisznek, mint hogy kapjak megint a sráctól...azzal azért többre megyek, mint pusztakézzel...
Kerüld el ,mert ha szembeszállsz vele (bokszoló múlt,stb), nagyon megjárhatod.
Legjobb lenne megbeszélni vele az ügyet.
A vipera jó ötlet. Azzal a térdére üss, kívülről befelé. Arra könnyen törik. Ütni meg Nem ököllel, tenyérlappal az orrára, alulról fölfelé. Utána nemhiszem, hogy kötekedne. Ha mégis... Fuss...
Egyet mondj meg! Cigány?
gázspary-t szerezz abba nem köthetnek bele
lefújod aztán már ütheted rúghatod ahogy akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!