Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha netán...

Mit csináljak, ha netán találkoznék vele?

Figyelt kérdés

Hétvégén belém kötött egy kigyúrt csávó, megütött és a földön még belém is rúgott...eltört az arcüregem csontja, de nem vészes!! (nem részletezem a történetet)

A lényeg az, ha netán találkoznék vele az utcán,és belém kötne megint, akkor hol üssem?? Kicsit nagyon kigyúrt a srác, és 6 évig bokszolt, tettünk feljelentést, (bár én nem akartam), és azért nagyobb nálam, azért tartok tőle, de nem akarok itthon csücsülni a kis gennyláda miatt a maradék szünetben. Szóval hol üssem meg, ahol legalább összeesik, vagy nem tudom, mert nem akarom megint összeveretni magam!! Amúgy gondolkoztam, hogy hordok magamnál bokszert, vagy viperát, tudom tilos, de inkább elkobozzák és bevisznek, mint hogy kapjak megint a sráctól...azzal azért többre megyek, mint pusztakézzel...

2011. aug. 17. 14:50
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Miért nem jelented fel inkább? Voltál dokinál?
2011. aug. 17. 14:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Kerüld el ,mert ha szembeszállsz vele (bokszoló múlt,stb), nagyon megjárhatod.

Legjobb lenne megbeszélni vele az ügyet.

2011. aug. 17. 15:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A vipera jó ötlet. Azzal a térdére üss, kívülről befelé. Arra könnyen törik. Ütni meg Nem ököllel, tenyérlappal az orrára, alulról fölfelé. Utána nemhiszem, hogy kötekedne. Ha mégis... Fuss...

Egyet mondj meg! Cigány?

2011. aug. 17. 15:04
 4/10 anonim ***** válasza:
És legközelebb összefut vele , megöli.
2011. aug. 17. 15:09
 5/10 anonim ***** válasza:
az élet kicsit más , mint a Van Damme-filmekben.
2011. aug. 17. 15:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha ezen filóznod kell,inkább fuss!Már persze ha képes vagy rá. omg
2011. aug. 17. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:

gázspary-t szerezz abba nem köthetnek bele

lefújod aztán már ütheted rúghatod ahogy akarod

2011. aug. 17. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:
mindenbe beleköthetnek!
2011. aug. 17. 16:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Tudom, én is meggondolnám, hogy mit csinálok, mert nem szeretnék arra hazaérni, hogy ég a ház. A gázspray jó, az igaz. De ha a földön ütöd, nem leszel különb az utolsó cigánynál... :/ Ja, az orrbaverős voltam :D
2011. aug. 19. 00:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Mutatok néhány oldalt: [link] vagy sétálj újsággal http://www.youtube.com/watch?v=Jd957FAO1Hs&feature=related vagy kulccsal http://www.youtube.com/watch?v=d6zbEM24Bm0 de nézd meg ezt is http://www.youtube.com/watch?v=0BcW9Va_A1I&feature=related remélem segített. ;)
2011. aug. 20. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!