Felhúznád magad, ha valaki a nevedben rendelne egy csomó kaját? És egyszer csak ott állna valaki az ajtódban 30 xxl pizzával?
Már megvolt ;) Ki volt akadva az illető és nyilván tudta, hogy én vagyok, de semmit nem tudott tenni, mert rejtett számon hívtam a pizzériát és nem hívtak vissza. Megadtam egy kamu tel.számot, de nem ellenőrizték, ogy téll onnan van-e a rendelés. 3 55cm-s pizzát és 3 adag somlóit vittek ki neki. Visszaküldte :D.
Szóval még élek és nem kell ennyire felfújni ezt a dolgot, a rendőrség meg nagy ívben lesz.arja, hogy ki szórakozik pizzarendelésekkel, van azoknak más dolguk. Pl ők rendelnek pizzát poénból másoknak.
Soha ne legyen nagyobb örömöd az életben, én azt kívánom.
Még mindig nem értem, mit értél el vele, azon kívül, hogy a pizzériának kárt okoztál. Az illetőnek semmibe nem került visszaküldeni a cuccot.
de honnan tudod hogy mit reagált?
rögtön felhívott mert tudta hogy te voltál?
Nem :) Hogy beszélnie kelljen ? Hát azt semmi pénzért :D
Természetesen figyeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!