Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gitárosok!? Miért van ez?

Gitárosok!? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Nehezen tudok A-ról G-re váltani.. Pedig régóta gitározom, de mindig meg kell állnom egy 4 mp-re olyankor :S Most ez miért van? Igaz nincsenek hosszú ujjaim, és nem sűrűn volt olyan dal amiben A-ról G-re kellene váltani :/
2011. aug. 11. 14:22
 1/3 krameri ***** válasza:

a 2es bundban levő A és G dúr?

nem nehéz, nekem másik akkordokkal van bajom (nekem is olyanokkal amiket nem gyakoroltam.)

Ha nehezen megy, álljál rá, lassan egyenként tedd le az újaid, aztán ha megy, akkor egybe fogd le, és egyre gyorsabban váltogassál.

2011. aug. 11. 14:31
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi, igen! :)

Szokatlan volt nagyon. E mol-ról jobban át tudok váltani G-re :)

2011. aug. 11. 15:50
 3/3 krameri ***** válasza:

pedig G igazán könnyű, csak 3 új kell hozzá, és mindegyik a szélső húrokon. Az A dúr, E moll után a legkönnyebb.

De most, hogy visszaemlékezek, mikor tanultam, nekem is sok nehézséggel járt, mire megtanultam.

2011. aug. 13. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!