Milyen érmet kapott a 12. Nemzetközi Vinagora Borversenyen a 2009-es évjáratú Prémium Pinot Grigio (Szürkebarát), mely a Hilltop Borászat egyik kiváló bora?
Ezüst
Arany
Bronz
Nem kapott érmet
Miért bunkó? Szaros pontok nem ér semmit! vettél már valamit? Nem is fogsz!
Hamarabb lesz ötösöd a lottón.
A PontPark szemét banda!!!!!
Lehet, hogy szerinted bunkó vagyok, de veled szemben én legalább nem hiszek a mesékben!
Az pedig nem érdekel, hogy jelentitek a dolgot! Veszíteni valóm nekem nincs! Felőlem megszűntehetik a napi kérdést, megszűntehetik nyugodtan a hirdetéseket, sőt még a vásárt is.
Egyébként is erre megy ki a dolog, hogy ne kelljen vásárt tartaniuk, itt van hát rá egy újabb indok!
Attól, hogy nem érdekel, azért csak vetted a fáradtságot, hogy ide kiírd a kérdést azért a pár pontért. Patkány vagy!
Hajrá pontpark! :)
Ez a PonPark tényleg egy nagy baromság,,nem értem ,hogy egyesek miért hiszik azt,hogy onnan bár mit is kapnak,,
Itt meg lehet nézni,,pojácát csináltatok magatokból!!És miért néhány szaros értéktelen pontért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!