Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csajok! Mit éreztek mikor...

Csajok! Mit éreztek mikor tökönrúgtok egy srácot?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 22:35
 1/9 anonim válasza:
100%
hogy húú basszus ez erős volt xD főleg mikor könnybelábadt szemmel felnéz a földről ahol összekuporodott.. volt hogy egy srác megis ütött utána.. szóval nem próbálkozom többet ilyennel... :/ xD
2011. aug. 10. 22:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
elégtételt
2011. aug. 10. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyszer érdemelte meg de azt is csak véletlenül csináltam neki először fel se fogtam, hogy miért vág olyan képet szerencsétlen, meg miért nyúl oda xD. de azt a gyereket amúgy sem szívleltem akkoriban mert mindig csak gonoszságot okozott nekem.

Amúgy meg így visszanézve, utólag úgy érzem, hogy megérdemelte, még akkor is, ha véletlenül volt. :DD

Másodszorra pedig apámat "rúgtam" tökön , megint véletlenül xD...hirtelen jött a szobámba én meg mentem volna ki és nem vettem észre, és pont akkor jött és pont oda...Szánt szándékkal nem hiszem, hogy csinálnék ilyet, kivéve akkor ha mondjuk valaki erőszakoskodni akarna velem. Mert talán akkor a legjobb módszer a tökönrúgás.

2011. aug. 10. 23:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Már megint te?!

Válaszolók, ez egy nagyon fura figura, valami nem ok vele... Kb. kétnaponta felrakja ezt a kérdést, és nagyon furák a kommentjei. Szal nem érdemes törni magatokat normális válasszal. :)))

2011. aug. 10. 23:40
 5/9 anonim ***** válasza:
2011. aug. 10. 23:43
 6/9 anonim ***** válasza:
ha engem tökönrúgna egy csaj megverném nagyon
2011. aug. 28. 00:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer 14 évesen egy tini ringyónak nem tetszett valami és tökön akart rúgni, de megfogtam a lábát és lekevertem neki egy kib aszottnagy pofont. Elkezdett sírni és még 20 tini ringyó odagyűlött mint a csirkék amikor odadobsz nekik valamit, elkezdtek szitkozódni. Aztán másnap a suliba a csaj anyja reklamált az igazgatónak meg nekem is elkezdett kiabálni meg káromkodni. De még ha a kommandó jött volna ki akkor is pofánhúzom, mert a sok tini köcs ög kihasználja ilyenkor hogy "lányokat nem bántunk".
2011. aug. 28. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyszer 14 évesen egy tini ringyónak nem tetszett valami és tökön akart rúgni, de megfogtam a lábát és lekevertem neki egy kib aszottnagy pofont. Elkezdett sírni és még 20 tini ringyó odagyűlött mint a csirkék amikor odadobsz nekik valamit, elkezdtek szitkozódni. Aztán másnap a suliba a csaj anyja reklamált az igazgatónak meg nekem is elkezdett kiabálni meg káromkodni. De még ha a kommandó jött volna ki akkor is pofánhúzom, mert a sok tini köcs ög kihasználja ilyenkor hogy "lányokat nem bántunk".
2019. máj. 26. 08:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Bocs előző voltam:! és nem máris beilleszteni akartam az egyik hozzászóló válaszát de ezt a választ nagyon bírtam még így a nyolc évvel ezelőtti kérdésre is utólag válaszolva.

Kérdező:! Utólag is azt mondom neked, hogy akármilyen jó érzés is tökön rúgni egy srácot indok nélkül soha ne tedd, mert ha az a srác magához tér, és megtalál valahol, és ha van annyi esze hogy akkor teszi, mikor ép egyedül vagy valahol, akkor nagy valószínűséggel kirepítené utána mind az összes fogsorodat.

Valaki szintén azt írta, hogy többet nem próbálkozna ilyennel, mert ugyan a srácnak könnybe lábadt utána a szeme, de meg is ütötte utána a csajt. Na szóval erre is utólag azt mondom, hogy nagyon jól teszi, ha többet nem próbálkozik ilyesmivel.

/FF/#@.com/.

2019. máj. 26. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!