Csajok! Mit éreztek mikor tökönrúgtok egy srácot?
Egyszer érdemelte meg de azt is csak véletlenül csináltam neki először fel se fogtam, hogy miért vág olyan képet szerencsétlen, meg miért nyúl oda xD. de azt a gyereket amúgy sem szívleltem akkoriban mert mindig csak gonoszságot okozott nekem.
Amúgy meg így visszanézve, utólag úgy érzem, hogy megérdemelte, még akkor is, ha véletlenül volt. :DD
Másodszorra pedig apámat "rúgtam" tökön , megint véletlenül xD...hirtelen jött a szobámba én meg mentem volna ki és nem vettem észre, és pont akkor jött és pont oda...Szánt szándékkal nem hiszem, hogy csinálnék ilyet, kivéve akkor ha mondjuk valaki erőszakoskodni akarna velem. Mert talán akkor a legjobb módszer a tökönrúgás.
Már megint te?!
Válaszolók, ez egy nagyon fura figura, valami nem ok vele... Kb. kétnaponta felrakja ezt a kérdést, és nagyon furák a kommentjei. Szal nem érdemes törni magatokat normális válasszal. :)))
Bocs előző voltam:! és nem máris beilleszteni akartam az egyik hozzászóló válaszát de ezt a választ nagyon bírtam még így a nyolc évvel ezelőtti kérdésre is utólag válaszolva.
Kérdező:! Utólag is azt mondom neked, hogy akármilyen jó érzés is tökön rúgni egy srácot indok nélkül soha ne tedd, mert ha az a srác magához tér, és megtalál valahol, és ha van annyi esze hogy akkor teszi, mikor ép egyedül vagy valahol, akkor nagy valószínűséggel kirepítené utána mind az összes fogsorodat.
Valaki szintén azt írta, hogy többet nem próbálkozna ilyennel, mert ugyan a srácnak könnybe lábadt utána a szeme, de meg is ütötte utána a csajt. Na szóval erre is utólag azt mondom, hogy nagyon jól teszi, ha többet nem próbálkozik ilyesmivel.
/FF/#@.com/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!