Melyik a szebb a barna vagy a kék szem?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 17:06
1/16 anonim válasza:
mindenkinek más jön be. Nekem a barna :P
2/16 anonim válasza:
Én a kékre szavazok. Talán azért is, mert nekem kék szemem van, és nem ismerem annyira a barnát :) De ez csak az én véleményem, mindenkinek más tetszik... szerencsére :D MI is lenne a világból, ha mindenkinek ugyan az tetszene :D
Ez az enyém :)
4/16 anonim válasza:
kék szem fekete vagy sötétbarna hajjal, de vannak szép barna szemek is.
5/16 anonim válasza:
Kinek mi áll jól. Szőkéknek kék, sötétebb hajúaknak barna. Szép tud lenni a kék, de nem egy lángvörös hajú csajnak.
De kinek mi tetszik.
7/16 anonim válasza:
Nekem a barna.
Az én szemem is barna.
Válaszoltam a mailedre.
8/16 anonim válasza:
Nekem barna van.De nekem is a barna szemű lányok jönnek be.
9/16 anonim válasza:
Kék! Az enyém zöld, úgyhogy teljesen elfogulatlan vagyok : D
10/16 anonim válasza:
Van csúnya barna, szép barna, csúnya kék, szép kék. Ja és ugyanez zöldben is elmondható. Ezeken belül is jó pár árnyalat különböztethető meg minden színen belül. Nekem főként a sötét barna, szinte fekete szeműek tetszenek, de láttam már gyönyörű zöld szemet is. Szép kéket eddig csak színes kontaktlencsésben láttam. Egyébként csak a szín alapján nem szokott tetszeni egy szem. Kell hozzá a forma is, meg az is hogy mi sugárzik belőle. Értelem és érzelem, vagy mély sötétség a fejben. Egy szó mint száz: barna:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!