Mit adnál neki? Egyedit szeretnék! (:
Figyelt kérdés
a legjobb barátnőm szülinapját ünnepeljük majd meg, (csak én és ő lesz ott, mert nincs közös baráti körünk) de olyan ajándékot szeretnék, ami nagyon különleges lenne számára...
ő azt mondta hogy egy üveg pia, és én álljam, de azt tudok itthonról is vinni, de mivel nincs sok pénzem, nem tudom mit adhatnék neki ajándékba. bulizós lány, minden hülyeségben benne van :P ti mit adnátok 15.szülinapra?
2011. aug. 9. 18:21
1/6 anonim válasza:
Vegyél (inkább vetess) egy üveg pezsgőt és gravíroztass rá valamit, mondjuk h Boldog Szülinapot! Így megkapja amit szeretne és te is különlegeset adsz. A pia elfogy, az üveg meg megmarad és nem is kerül sokba.
2/6 A kérdező kommentje:
ez tetszik, köszönöm! :)
2011. aug. 9. 18:44
3/6 A kérdező kommentje:
de még ötleteket légyszíves!
2011. aug. 9. 18:49
4/6 anonim válasza:
Szülinapos bor, amire az van írva Boldog Születésnapot már készen is kapsz.
Esetleg egy kedves bögrét, ajándékboltban nézz szét, elég sokmindent találhatsz ott.
Felezhető szív medál egyik fele tiéd, másik az övé. Nem tudom mennyire szoros a barátságotok.
5/6 anonim válasza:
HA 15 ÉVES VAGY, AKKOR NE IGYÁL ALKOHOLT, ÉS NE IS AJÁNDÉKOZZ ALKOHOLT
6/6 A kérdező kommentje:
jó, én nem szoktam, de a barátnőm 'rossz'. és szülinapja alkalmából, én is fogok inni.
2011. aug. 9. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!