Mit adnál a volt barátodnak szülinapjára? HELP!
Sziasztok! A volt barátomnak egy hét múlva lesz szülinapja és szeretnék neki kedveskedni valamivel.. de nem tudom mivel lehetne :S Nem régóta szakítottunk bizonyos okokból DE még mindketten szeretjük a másikat és nem vagyunk rosszban. kérlek segítsetek hogy mivel lephetnék meg.. nem túl nagy és drága tárgyi ajándékra gondolok.
Előre is köszi a normális válaszokat!! :)
Már írtam,hogy mit csak töröltetted a válaszom,amit nem értek meg.Ami neked nem tetszik azt törölteted?Szerinted egy ilyen kérdésre,ki lehet találni azt,hogy te milyen választ vársz el azoktól,akik egyáltalán elolvassák a kérdést és mondjuk válaszra is méltatnak?
Ha van saját elképzelésed,és csak azt fogadod el akkor minek kérdezősködsz?Csak játszod az agyad.
Nem töröltettem semmit mert nem is voltam itthon :D elutaztam 3 napra és most először néztem meg ezt.. szal ne engem hibáztass ha nem tudod elküldeni amit akarsz ;)
és mi ez a rajcica? azt nem értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!