Hol van most a napokban lomtalanítás?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 23:45
12/14 anonim válasza:
Én nem vagyok cigány és imádok guberálni pedig nem szorulok rá!
Jaa és nem csak a cigányok járnak lomizni! Rasszisták!!!
14/14 anonim válasza:
Én mindenkit megértek, aki lomtalanításból akar beszerezni pár dolgot. Igaza van - ráadásul még hasznos is, mert a többit egyben fogják, aztán benyomják valami kimerült bányába. Annak már haszna nem lesz - max. a jövő régészeinek.
De még egyszer kérem, hogy senki ne írjon ki időpontokat, mert bizonyos emberszabásúak mindent széttúrnak és szétvernek! 5 utványira képesek kiteríteni egyetlen dombocskát - nem is beszélve a mulatságból porrá zúzott képcsövekről és hasonlókról.
Arról meg végképp nem beszélve, hogy ha valaki más oda mer menni, azzal hogyan viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!