Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol van most a napokban...

Hol van most a napokban lomtalanítás?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 23:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Miért kérdezed? Guberálni szeretnél, vagy a guberálókat odaszabadítani?
2009. ápr. 11. 01:02
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
melyik városban laksz?ahhoz képest tudunk csak segíteni...
2009. ápr. 11. 07:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván pesti, mert nem írta. Szerintem inkább ősszel vannak.
2009. ápr. 11. 07:30
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de gondoltam kapok normális választ is...milyen gyerekes emberek vannak itt.Nem guberálni szeretnék, hanem elvinni itthonról egy két felesleges dolgot.Nem szeretném kidobni itt valahol az utcára.

Ennyi...de akkor inkább megkérdezem máshol!

2009. ápr. 11. 17:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Zugló: felénk 19-én lesz
2009. ápr. 11. 17:49
 6/14 anonim ***** válasza:

szia én a 2.vagyok, én tényleg nem kötekedni akartam azért kérdeztem hogy merre laksz mert úgy könnyebb akár neten adatot találni..én pl.Kecskemét melletti városból írok, itt jövő hétvégén lesz lomtalanítás...de gondlom Pesten sem egységes a dolog..

szóval én csak jószándékból kértem a konktretizálást...ha valóban pesti vagy ahogy a 3.sejtette,a kerületet add meg légyszi hátha pont vki onnan ír...vagy van hasznos infója...

ha nem rám céloztál a 2gyerekes" jelzőval(hanem csak az 1.válaszadóra,akkor bocsi:-//)

2009. ápr. 11. 18:10
 7/14 A kérdező kommentje:

..az elsőre gondoltam...a többivel semmi bajom, mert igaz, nem adtam meg konkrétumokat.De Pesten lakom.Most javítottunk ki sok mindent a lakásunkon, de olyan butor darabok nem maradtak, amit feldobhatnék netre még ingyen is akár,tehát ezért kérdeztem, hogy hova vihetném el mi'hamarabb, mert itthon nem jó lomot tárolni.

Amúgy én is kerestem neten , hogy hol van lomtalanítás, de sehol nem dobott ki pontos dátumot.:(

Aki írta, hogy mikor és hol lesz kb...->köszönöm a választ!

2009. ápr. 12. 05:04
 8/14 anonim ***** válasza:
56%
Nézd: nem véletlen, hogy nem írják ki - ugyanis a hivatásos guberálók néhány óra alatt könyékig széttúrják és összezúzzák az egészet. Nem tudom, mit nem lehetett ezen érteni - úgyhogy továbbra is kérek mindenkit, hogy NE tegyen közzé konkrét időpontokat!
2009. ápr. 12. 15:56
 9/14 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem tök mindegy hogy kiírjuk-e a konkrétumot. Hiszen minden környéken élnek cigányok elég sokan, és ők is tudják. Valamint amikor kikerül az első lom, máris ott teremnek, hiszen annyi munkanélküli semmire kellő van, hogy minden kupacra jutnak egy tucatnyian. Hiába "titkos" az utóbbi időben, semmi értelme.
2009. ápr. 13. 16:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan pontozzatok le de vasárnap lesz a lomtalanítás, és egy cigány pereputty már tegnap sátrat vert nálunk.

Ott alszanak. És nyílván nem innen tudták meg mikor van a lomtalanítás.

2009. ápr. 17. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!