Csak én érzem jól magam rossz időben?
Figyelt kérdés
Amikor borult az ég és sötét idő van és a szél is fúj, én akkor érzem jól magam, akkor szeretek kimozdulni itthonról egy szál pulcsiban. Pörgök ezerrel, és hasonlók. Amikor hét ágra süt a nap meg teljesen bepunnyadok, rossz a kedvem és az hét szentség hogy este 8 előtt nem mozdulok ki a házból. Más is így van vele?Vagy csak én?2011. aug. 8. 17:27
1/6 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Melegben megmozdulni sincs erőm. Ha hűvös szeles az idő akkor meg képes vagyok nagytakarítani, több fogásos kajákat csinálni, sétálni stb. Mindenki panaszkodik az időre, amit meg is értek, de nekem nem telik strandra, nyaralásra, így nekem ez pont tökéletes idő.
2/6 anonim válasza:
Hülyén hangzik, de én a rossz időért vagyok oda. Imádom amikor végeláthatatlanul felhős az ég, amikor esik, amikor vihar van, amikor köd van. Sokkal jobban szeretem, mint amikor süt a nap.
3/6 anonim válasza:
Detto, én is jobban szeretem a vihar előtti, 15-20 fokos, pulcsis időt.:D Hülyének is néznek miatta egyesek.:D
4/6 A kérdező kommentje:
Igen igen én is :D Tiszta hiperaktív vagyok és boldog ilyenkor!:D Örülök, hogy nem vagyok egyedül! Várom már az őszt! (nem a suli miatt persze) :)
2011. aug. 8. 17:43
5/6 anonim válasza:
Első vagyok! A ködöt én is imádom!! Olyan romantikus :D
6/6 anonim válasza:
Csatlakozom! Engem mindenki hülyének néz ezzel!:) Azt imádom ha fázom, fúj a szél, zuhog az eső és kopog az ereszen. Nem bírom a meleget, télen max 17 fok a hálóban, ha több van úgy átizzadom a szipiszupi matracot, hogy bepenészedik alattam. Régen nem volt divat a huszonfokok a babáknál, gyerekként fűtetlen szobában aludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!