Sokan depressziósak ilyen rossz időben/télen?
Az az igazság, hogy én utálom a 35 fokos melegeket, de a napfény viszont a mindenem. Most, hogyilyen idők vannak, megint depressziós kezdek lenni, ráadásul az új osztályom erre még rá is tesz egy lapáttal, mert nem szeretek odajárni :/
ti hogy vagytok ezzel?
Velem is így van.
Amióta rossz az idő egyre jobban lehangoltabbá válok:/.
Én is szeretem nagyon a napfényt, valamiért sokkal jobban érzem magam ha nyár van vagy tavasz. Olyan meghitt. És szép.
:S Az osztályom--na az nekem is rátesz egy lapáttal. -.- Sajnos én sem szívlelem az osztályomat.:(
Hallod igazad van. Mostanában én is gyakran vagyok lehangolt, kissé már depressziós. Nem tudtam, hogy mitől lehet ez, eddig a hormonokra fogtam, meg a helytelen táplálkozásra, de most hogy mondod, lehet ebben valami. Amióta ilyen idő van, azóta vagyok ilyen :/
Az osztály miatt meg ne izguljatok, hamar hozzászoktok, megkedvelitek egymást. Nekem is rossz tapasztalataim vannak az első napokkal kapcsolatban, de aztán szépen lassan feloldódott a hangulat. Fel a fejjel.
A rossz idő meg ne rontsa el a kedvünket! :S
A depresszió leküzdhető.Ettől jobban leszel:
Én ilyenkor érzem jól magam:) Engem a rohadt meleg hangol le.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!