Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akarok jelentkezni a Casa...

Akarok jelentkezni a Casa Nostra maffiába (szicíliai maffia). Mit kell hozzá tennem?

Figyelt kérdés
Aki azt hiszi hogy fake meg hogy humor-ba kellett volna írnom az téved.Nincs feleségem,családom,barátaim se,és az életem is rossz.Ültem egyszer börtönbe autólopásért,és eldöntöttem hogy a bűnözői életmódot szeretném választani! Olasz állampolgárságú vagyok,Firenzében születtem(apám olasz volt,anyám magyar) de már 5 éve Magyarországon élek.Mivel Olaszországban nőttem fel,természetesen beszélem az olasz nyelvet és olaszos kinézetem van.1.lépés gondolom hogy elutazok Szicíliába és valahogy felkeresem egy levéllel a maffia főnököt,nem?
2011. aug. 7. 21:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Tudom régi kérdés, és már az is kiderült, hogy egy gyerek szórakozik (mondjuk onnantól fogva nekem egyértelmű volt, hogy azt írja apja olasz, és perfekt beszél olaszul, de még csak le sem tudja írni a szervezet nevét? :D).

Babám, ha hihető kamukérdést/vicckérdést akarsz kiírni, akkor előbb járj utána a neten a dolgoknak. :)

Hiába pontoztátok le az egyik válaszadót, aki leírta, hogy Cosa Nostra, de az.

cosa nostra jelentése: mi dolgunk

2014. jan. 2. 08:57
 22/23 anonim válasza:
Drágám, ebbe bele kell születni, mondásuk szerint ,,A vér kötelez". Ott nincs olyan, hogy jelentkezés.. mit sem ér a nyelvtudásod és a kinézeted a Maffiánál. Te csak úgy felkeresnéd a Maffia főnököt,mi? Még a több évtizeden át a Maffiával dolgozó rendőrök se tudják, hogy ki a "Keresztapa". Hagyjad már magad! Ilyen felfogással maradhatsz a piti kis autólopásaidnál.
2014. febr. 6. 18:03
 23/23 anonim válasza:

Gyere inkább Hungary Lifozni ott most úgy is tgf-el a Cosa Nostra feltételek:16+

Ts legyen

Napi 2-4óra aktívitás

Alap rpk ismerete

Ck-ismerete

Banda rp..stb

Szívesen várunk! :)

2017. jan. 30. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!