Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akarok jelentkezni a Casa...

Akarok jelentkezni a Casa Nostra maffiába (szicíliai maffia). Mit kell hozzá tennem?

Figyelt kérdés
Aki azt hiszi hogy fake meg hogy humor-ba kellett volna írnom az téved.Nincs feleségem,családom,barátaim se,és az életem is rossz.Ültem egyszer börtönbe autólopásért,és eldöntöttem hogy a bűnözői életmódot szeretném választani! Olasz állampolgárságú vagyok,Firenzében születtem(apám olasz volt,anyám magyar) de már 5 éve Magyarországon élek.Mivel Olaszországban nőttem fel,természetesen beszélem az olasz nyelvet és olaszos kinézetem van.1.lépés gondolom hogy elutazok Szicíliába és valahogy felkeresem egy levéllel a maffia főnököt,nem?
2011. aug. 7. 21:27
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
XD Egy nap tudtommal csak 24 órából áll de mind1...
2011. aug. 7. 22:15
 12/23 anonim válasza:
96%
Túl sok filmet néztél az itt a gond.
2011. aug. 7. 22:57
 13/23 A kérdező kommentje:
Inkább túl sok GTA-n játszottam. Abba vannak maffiák. Amúgy tényleg csak viccből írtam. 15/F
2011. aug. 7. 23:38
 14/23 anonim ***** válasza:
95%
Inkább sokat játszottál a Mafia-val. Töltsed le az első és a második részét, aztán elégítsed ki a maffiózós dolgaidat.
2011. aug. 8. 17:11
 15/23 A kérdező kommentje:
Mafia-val még nem játszottam de azzal nem is akarok.Nem fogok olyannal játszani ami a GTA-t koppintja le.
2011. aug. 8. 18:37
 16/23 anonim ***** válasza:
94%
Jaj istenem, akkor rengeteg jó játékot hagysz ki :) Tudod ha minden játékstílusból csak az eredetivel játszanál, akkor lenne kb 10 játékod :D A Mafia sorozat semmivel sem rosszabb mint a GTA, pláne hogy már a GTA előtt is voltak ilyen szabad játékmódot biztosító játékok, ezt is úgy "lopkodták" össze.
2011. aug. 8. 18:51
 17/23 A kérdező kommentje:
Jól van,na xD
2011. aug. 8. 19:00
 18/23 anonim ***** válasza:
A csaladom felig magyar.Al CApone ut 32 egy kastely teli testorokkel latogas meg ja es Palermo.Sí signore?
2012. márc. 4. 20:01
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is ott születtem és nőttem fel. Ha ott nőtél volna fel, tudhatnád hogy ez nem így működik:D. Igazából ki kell Corleonéban tölteni egy jelentkezési lapot, utána ha az orvosi meg minden megfelel mehetsz az alap tanfolyamra. Az megvan akkor SEM vagy még tag. A 2 éves suli után leszel tag. Aztán alapfizetés...nem sok meg szar a meló de hát menj és csinálj még mellé a suliban okj-s meg ilyen mellék tanfolyamokat és majd előléptetnek.
2012. márc. 16. 19:41
 20/23 anonim ***** válasza:
Te nem lehetsz hivatalos maffia tag soha
2012. jún. 20. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!