Mit tegyek ha minden nap megvernek az iskolaban?
16/fiu vok. kezdjuk az elejerol: Tavaly nyaron osszejottem 1 csajjal de ugy hogy elvettem a pasijatol(a pasi o 1varosban lakik velem), de a csaj 2varrosal arreb lakik.
Aztan kezdodott a suli, 25kmre az otthontol. Es a csajjal addig szakitottam es sulikor osszejottunk.De idokozben megvert neha a volt pasija, meg 2 baratja idonkent bantalmazott...pedig a csaj engem valasztott nem ot. Ekkor elkezdtem cigizni idegessegembe. De errol se arrol h bantanak a suliba a szulok nem tudtak.Es aztan a suli elso 2 hetebe kiszurt egy 12.dikes h cigizek es mind megvert h adjak neki cigit.../am en akkor 9edikes voltam, most meek majd 10be/. Es egyfolytaba megvert minden nap...volt olyan nap hogy minden szunetbe kaptam. Kegyetlen volt ez az ev..jo h most vakacio van. Aztan teltek az idok, szakitas lett a csajjal..es en f*szfej elmondtam mindenkiinek h mi volt koztem meg a csaj kozott...ezert 1 csavot ram uszitott.../tehat szamoljuk 1, a cigis, 1 a volt pasija, 2 baratja, meg 1ez...=5 ellenseg, es mindennap kapok/ aztan ra majdnem 1 honapra... csunyan megvert az 1ik. Es az 1ik osztalytarsam testvere megmondta apamnak h mi volt, de tudtom nelkul. Majd mikor haza ertem ki vallatott, es le tolta a fejemet, mert nem en mondtam meg...stb. Aztan masnap is ugy volt...utana meg varta a csavot, vagyis a buszt ameiken rajta ult, de nem sikerult h beszeljen vele apam. Aztan elmentunk meg az nap delutan a falujaba es majdnem verrekedes lett a vege, de azzal mar tobbet nem volt bajom /hala istennek, meg apamnak/. Aztan mar csak 4el volt bajom. Megint osszejottem a csajjal...es akkor mar mondta a csaj annak a csavonak hogy hagyjon beken...ugy lett volna mar csak 3. de nem hagyott beken. Egy is volt minden napom , csak szenvedes. Meg aztan az a 12.dikes is annyit vert, de nem tudtam mt csinalni:(
kb ennyi....de az a baj az egeszben h nincs merszem elmondani edesapamnak h bantanak. pedig amikor segitett azzal a falusival szembe akkor azt mmoondta ha baj van szoljak...es ha mastol tudja meg akkor meg is ver....szal felek elmondani valamit is :(
Bocsi hogy ennyire hosszu lett. De mar felek a 10.diktol:(
Mit tegyek???segitsetek:( Nemtudom h mit csinaljak:(
kerlek oszinten valaszoljatok es komolyan...jah es kimeljetek a hulyesegekto...Koszi elore is!
12:25-nek...Koszonom a paprika spray-es otletet is, csak ezt nem birom alkalmazni :(
egyszer az iskolamban mar volt egy gyereknek, hasonlo problemaja, csak o paralizalo sprayt vitt magaval iskolaba...es hasznalta is.Ezert kicsaptak az iskolabol.
Nah meg volt elektromos sokkolos ugy is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!