Mit tegyek ha minden nap megvernek az iskolaban?
16/fiu vok. kezdjuk az elejerol: Tavaly nyaron osszejottem 1 csajjal de ugy hogy elvettem a pasijatol(a pasi o 1varosban lakik velem), de a csaj 2varrosal arreb lakik.
Aztan kezdodott a suli, 25kmre az otthontol. Es a csajjal addig szakitottam es sulikor osszejottunk.De idokozben megvert neha a volt pasija, meg 2 baratja idonkent bantalmazott...pedig a csaj engem valasztott nem ot. Ekkor elkezdtem cigizni idegessegembe. De errol se arrol h bantanak a suliba a szulok nem tudtak.Es aztan a suli elso 2 hetebe kiszurt egy 12.dikes h cigizek es mind megvert h adjak neki cigit.../am en akkor 9edikes voltam, most meek majd 10be/. Es egyfolytaba megvert minden nap...volt olyan nap hogy minden szunetbe kaptam. Kegyetlen volt ez az ev..jo h most vakacio van. Aztan teltek az idok, szakitas lett a csajjal..es en f*szfej elmondtam mindenkiinek h mi volt koztem meg a csaj kozott...ezert 1 csavot ram uszitott.../tehat szamoljuk 1, a cigis, 1 a volt pasija, 2 baratja, meg 1ez...=5 ellenseg, es mindennap kapok/ aztan ra majdnem 1 honapra... csunyan megvert az 1ik. Es az 1ik osztalytarsam testvere megmondta apamnak h mi volt, de tudtom nelkul. Majd mikor haza ertem ki vallatott, es le tolta a fejemet, mert nem en mondtam meg...stb. Aztan masnap is ugy volt...utana meg varta a csavot, vagyis a buszt ameiken rajta ult, de nem sikerult h beszeljen vele apam. Aztan elmentunk meg az nap delutan a falujaba es majdnem verrekedes lett a vege, de azzal mar tobbet nem volt bajom /hala istennek, meg apamnak/. Aztan mar csak 4el volt bajom. Megint osszejottem a csajjal...es akkor mar mondta a csaj annak a csavonak hogy hagyjon beken...ugy lett volna mar csak 3. de nem hagyott beken. Egy is volt minden napom , csak szenvedes. Meg aztan az a 12.dikes is annyit vert, de nem tudtam mt csinalni:(
kb ennyi....de az a baj az egeszben h nincs merszem elmondani edesapamnak h bantanak. pedig amikor segitett azzal a falusival szembe akkor azt mmoondta ha baj van szoljak...es ha mastol tudja meg akkor meg is ver....szal felek elmondani valamit is :(
Bocsi hogy ennyire hosszu lett. De mar felek a 10.diktol:(
Mit tegyek???segitsetek:( Nemtudom h mit csinaljak:(
kerlek oszinten valaszoljatok es komolyan...jah es kimeljetek a hulyesegekto...Koszi elore is!
Ha 12.-es akkor lehet végzős tehát nem lesz jövőre a sulidban. Ha mégis, akkor nagykorú tehát több mindent lehet tenni ellene. Feljelentheted, vagy ha a sulidban panaszkodsz rá akkor kirúghatják ezért. Az is egy megoldás ha nem mész ki a teremből cigizni (nem tudom nálatok hogy van, de nálunk az udvaron szoktak...)
A volt barátot a lány, vagy a lánnyal együtt tudnád lerendezni. Meg kéne beszélnie vele, hogy vége és hagyjon békén. Ha szerencséd van, akkor talál mást és azzal leszáll rólad.
18:33-nak....figyelj, en megbeszeltem a csajjal, es o is elottem megmondta a csavonak h szalljon le rollam, es azt mondta h oke...
de ugyanugy megvert meg parszor...aztan meg 1 ismeretlen 10dikes segitett...ha latasbol ismertem, meg a nevet is tudtam...csak nem volt baratsag.
1x meg cigit is kert tolllem, szal azert ismertem kicsit. azztan mikor megtudta h mi tortenik vlem akkor beszelt azzal akirol most szo van. es mar ritkabban volt vele gondom....am meg aki segitett azzal a csavoval osztalytars.
jah es a cigivel kapcsolatba...sokan a wc-ben cigiznek, de en altalaba vagy elol megyek ki a sulibol es suli elott cigizek...vagy meg hatul megyek ki es ott.
Az a baj ha nem lat meg cigizni az a 12edikes akkor is bejon az osztalyba es elveszi. Volt olyan hogy mikor bejott az osztalyba mar en sirva adta oda neki a cigit, hogy vegyen ammennyit akar, mert annyira vert mar:( ugy felek h megint ez lesz 10be:(
valami otlet kene , h hogyan vedjem meg magam....vagy hogy mit csinaljak h ezek beken hagyjanak...????
kerlek segitsetek:(
mar volt olyan h megfordult a fejembe h megolom magam:( ,mert annyira feltem ezektol, h mi lesz majd a suliba:(
Azt mondod gyenge vagy és nincs rajtad izom. Itt volt a nyár, még mindig van három hét, miért nem szedsz magadra valamennyit? Tanulhatnál önvédelmet, akár vihetsz magaddal gázspray-t. Osztályba/suliba nincsenek barátaid akik kiállnának melletted?
Minden ember más. Engem pl. ha így elnyomnak egyből agresszív leszek. Te viszont egyre inkább félsz. Ha természetedből vagy neveltetésedből adódóan ilyen vagy, azon nem tudok segíteni. De mint mondtam, rengeteg lehetőség van, lényeg, hogy egyszer mutasd meg nekik de akkor úgy, hogy egy életre elmenjen a kedvük még a beszólástól is. Legközelebb ha hozzádérnek küldd fel az orrnyergüket az agyukba és ha letarhálnak cigivel legyél olyan kedves és gyújtsd meg nekik előre aztán toljad a szemük közé. Féljenek ők tőled sokkal jobban, mint ahogy most te tőlük.
03:28 ...Wyvern-nek az a helyzet h a barataim a legelejen ki alltak mellettem, de aztan jol kirohogtek:( ...
es mint feljebb is irtam, volt 1 felig ismert csavo aki kiszedett 1x a bajbol, es szinte megszunt 1ikkel a bajom... tehat vannak meg jo indulatu emberek a vilagon...
am meg mit ajalsz nekem h mit tegyek??? DE KONKRETAN...varom a valaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!